Ribnica

Kvartopirski turnir v Ribnici grobo prekinila policijska racija

karte (simbolna slika)
karte (simbolna slika)

Ribnica – Če je kdo med nami mislil, da policijske racije, ki grobo vdrejo na prizorišče in zaprejo ilegalne igralnice in poker salone potekajo le v filmih, se je hudo motil. To lahko potrdijo tudi udeleženci privatnega turnirja, ki je sredi januarja potekal v zadnji sobi ene od ribniških gostiln. Brez predhodne najave so namreč na prizorišče vdrli policisti, prekinili dogajanje, popisali igralce in organizatorje ter zasegli vso razpoložljivo opremo (vzeli so celo karte za remi!!!)!

karte (simbolna slika)

karte (simbolna slika)

Po poročanju portala si.pokernews.com, naj bi se turnir odvijal na sicer precej miren petkov večer, 17. januarja, v eni od ribniških gostiln. Glede na to, da je bila ob 22. uri glavnina turnirja že za njimi, organizator zagotovo do konca večera zagotovo ni več pričakoval večjih presenečenj, še manj pa to, da bo že čez nekaj minut na njegova vrata potrkala skupina okrog 20 kriminalistov in policistov. V trenutku, ko je bilo v igri za zmago še 12 igralcev, so prizorišče preplavili možje v modrem, ki so na podlagi uradne prijave, na prizorišču opravili preiskavo prostorov. Pri tem so legitimirali vse prisotne in zasegli vse igralne pripomočke (žetone, karte, itd.) ter “nagradni sklad“, ki je čakal na svoje prejemnike.

Če jih je večina prisotnih odnesla le z opozorilom in kakšnim grdim pogledom, pa te sreče ni bil deležen organizator turnirja. Zoper njega, kateremu so še isti večer opravili tudi preiskavo na domu, so kriminalisti namreč spisali tudi ovadbo zaradi ilegalnega prirejanja iger na srečo.

Vir: si.pokernews.com

2 komentarja

Komentiraj