Ribnica

Knjižnica Miklova hiša omogoča brezplačen spletni vpis za dostop do e-virov

Želite v času zaprtosti knjižnice brati e-knjige in e-časopise, pa niste član knjižnice? Včlanite se prek e-pošte! Kako? V Knjižnico Miklova hiša se lahko za časa trajanja izrednih razmer brezplačno včlanite prek spleta!

e-vpisnica: https://plus.si.cobiss.net/opac7/rsu/sikrib/form

V času izrednih razmer vam ponujamo možnost brezplačnega vpisa v knjižnico Miklova hiša!

Vsi, ki bi se želeli včlaniti v Knjižnico Miklova hiša, se lahko v obdobju zaprtosti knjižnice vpišete preko spleta in pridobite brezplačen dostop do portala Biblos (največja slovenska knjižnica e-knjig) in ostalih e-virov (dostop do strokovnih knjig, člankov …).

Članstvo velja za brezplačen dostop do elektronskih virov v času izredne zaprtosti knjižnice. Po tem obdobju je možno podaljšanje članstva v skladu s Pravilnikom o splošnih pogojih poslovanja Knjižnice Miklova hiša.

  • Vpišete se na povezavi SPLETNI VPIS V KNJIŽNICO.
  • Vnesite svoje osebne podatke kot so navedeni v vašem osebnem dokumentu, izberite kategorijo OSTALI – Brezplačen izredni dostop do e-virov in pritisnite POŠLJI.
  • Da bi se izognili morebitnim zlorabam, morate potrditi zahtevo za včlanitev v knjižnico s klikom na povezavo, ki jo prejmete na vaš elektronski naslov. Povezava je veljavna le en dan. Če povezava v sporočilu ne deluje, jo kopirajte v naslovno vrstico brskalnika.
  • Po uspešni aktivaciji boste prejeli Potrdilo o vpisu.

 

Komentiraj