Ribnica

Ansambel Roka Žlindre praznoval 5. obletnico v nabito polni dvorani

Ansambel Roka Žlindre

Ansambel Roka Žlindre

Ribnica – Ansambel Roka Žlindre je v soboto, 6.11.2010 v dvorani Športnega centra v Ribnici praznoval svoj peti rojstni dan. Na rojstnodnevno zabavo je prišla dva tisoč glava množica in številni glasbeni prijatelji: Ansambel Franca Miheliča, Igor in Zlati zvoki, Ansambel Stanka Petriča, Kalamari, Fantje od fare, Tamburaški orkester Sodražica in pevka Nina Virant.

Dvorana ribniškega športnega centra že dolga leta ni bila tako polna, nazadnje na praznovanju 35. obletnice ansambla Franca Miheliča, kar je še en dokaz, da je domača, slovenska glasba v teh krajih vedno toplo sprejeta. Za humor je na sobotnem koncertu ob bučnem aplavzu poskrbel novo izvoljeni kamniški župan Marjan Šarec. Ta nastop je bil med njegovimi zadnjimi pred prevzemom županske funkcije. Prireditev sta profesionalno povezovala radijska voditelja z dolgo kilometrino na prireditvenih odrih Saša Pivk Avsec in Marko Modrej.

Igor Podpečan, direktor založbe Zlati zvoki je ob tej priložnosti ansamblu Roka Žlindre predal zlato ploščo za izjemno prodajo njihovega najnovejšega albuma Del srca. Ob tej priložnosti so se člani ansambla zahvalili tudi vsem njihovim tekstopiscem in tonskemu mojstru Tadeju Miheliču. V dvorani smo v soboto opazili številne znane obraze iz sveta glasbe, športa, politike, tako da lahko rečemo, da je bil to praznik, ki jih ni veliko, skratka večer superlativov. Vodja ansambla Rok Žlindra je bil nad udeležbo povabljenih, obiskovalci, koncertom samim navdušen in pravi da ansambel sedaj ne bo dolgo počival, saj že kujejo nove načrte.

FOTO: Slike koncerta si lahko ogledate na spletni strani RIBNICA.INFO

ZVOK: Izjava Roka Žlindre

Vir: radio1.si

Komentiraj