Koledar dogodkov Ribnica

Vabilo: Večer izbranega komuniciranja s triom Bojana Leskovar, Leon Magdalenc in Tomaž Perovič

Bojana Leskovar, Leon Magdalenc in Tomaž Perovič
Bojana Leskovar, Leon Magdalenc in Tomaž Perovič

Kdaj: sreda, 18. september 2019, ob 19. uri
Kje: v skednju Škrabčeve domačije, Hrovača
Info: —
V eno jih veže skupni začetek pri Studiu Ljubljana  in to, da so ga pravzaprav delali iz nič.  Samo z navdušenjem in občutkom za medij in čas. In to jih krasi še danes.

Vabljeni na večer izbranega komuniciranja
s triom Bojana Leskovar, Leon Magdalenc in Tomaž Perovič
sreda, 18. september 2019, ob 19. uri vas vabimo v skedenj Škrabčeve domačije

Oddaja se je ustalila kot Studio City in združuje gledalce pred ekrani že trideset let, ustvarjalna trojica pa se je razšla po samostojnih poteh medijskih ustvarjalcev in poznavalcev.

Bojana Leskovar je  obdobje tranzicije presrfala na burnih trkih najbolj izpostavljenih odnosov med velikimi sistemi in javnostjo. Na poklicni poti je vodila javno komuniciranje Mercatorja, Gospodarske zbornice Slovenije, ministrstev za kulturo in za zdravstvo in nazadnje Banke Slovenije.

Leon Magdalenc, njen – saj ni nobena skrivnost – zasebni partner, je komunikacijske izzive  ujel v ustvarjalno igro.  Kot kreativni direktor je vodil različne agencije, poglobljeno zanimanje za javno nastopanje ga je uveljavilo kot iskanega trenerja in s časom je to postal njegov osrednji poklic. Svojo prvo ljubezen, televizijo, še vedno uči manir vsako soboto v Dnevniku. Nedavno objavljen izbor iz teh kolumn, knjiga  60/100: 100 tekstov za 60 let, bo središče sredinega pogovora.

Na tretjem stičišču trikotnika se kot vedno zadovoljno smehlja Tomaž Perovič, dolgoletni urednik informativnih programov na Pop tv in Planetu, vmes nekaj let tudi glavni urednik Dela, je urednik časopisa Obala plus in dela kot svetovalec za informativne televizije.

Večer troedine žive zgodovine komuniciranja v samostojni Sloveniji. S še bolj živimi zgledi, zgodbami in moderatorsko avtoriteto Jedrt Jež Furlan.

Komentiraj