Koledar dogodkov Ribnica

Vabilo: Predstavitev knjige EFT – tehnika doseganje čustvene svobode za telebane

EFT - tehnika doseganje čustvene svobode za telebane
EFT - tehnika doseganje čustvene svobode za telebane

Kdaj: V sredo, 24. oktobra 2012, ob 19h
Kje: v dvorano Knjižnice Miklova hiša
Info: pika@eft-slovenija.si

EFT - tehnika doseganje čustvene svobode za telebane

EFT - tehnika doseganje čustvene svobode za telebane

Vabljeni  na
predavanje in predstavitev knjige

EFT – tehnika doseganje čustvene svobode za telebane

V sredo, 24. oktobra 2012 ob 19.00
v dvorani Knjižnice Miklova hiša, Ribnica

Predavanje bo vodila certificirana izvajalka metode EFT Pika Rajnar.

Več o metodi EFT:

Ste si kdaj zaželeli, da bi si lahko pomagali sami, kadarkoli, kjerkoli, ko se pojavi močna bolečina, ko vas v želodcu zvije od panike, ko se vam roke potijo od treme, ko se vam kolena tresejo od strahu pred vrati zobozdravniške ordinacije, ko najraje ne bi šli na nedeljsko družinsko kosilo, saj vse predobro veste, kako se bo odvijalo – v takih trenutkih smo sami in nihče nam ne more pomagati. Vse knjige, ki smo jih prebrali, vsa pamet, ki smo si jo nabrali v letih življenja, vse izkušnje nam v nekaterih trenutkih prav nič ne pomagajo.

In za novo leto smo si spet obljubili, kako bomo prenehali z odlašanjem in končno že opravili tiste telefonske klice, napisali pisma, šli na obisk k ljudem, ki si jih želimo obiskati, shujšali za 5 kg, prenehali kaditi, si privoščili več časa zase, ampak…. nekako….tega ne uspemo storiti….

Z metodo EFT (Emotional Freedom Techniques – Tehnike doseganja čustvene svobode).je to končno mogoče. In vse lahko naredite sami, in to celo presenetljivo hitro.

[oglas tip=”250×250″ p=”D”]Se sliši predobro, da bi bilo res? Tudi meni se je zdelo. Po izobrazbi sem učiteljica matematike in zlepa česa ne verjamem, dokler ne preizkusim, da pa sploh preizkusim, mora informacija o tem priti iz zanesljivega vira, sicer se mi preizkušanje zdi zgolj potrata časa.

Metoda EFT je prišla iz takega zanesljivega vira in izpolnjuje vse obljube, ki jih da, in to TAKOJ, ne čez pet ali deset let. Končno se lahko znebimo vse navlake bolečih spominov, ki jih nosimo s seboj in jih ne upamo niti pogledati, saj ne vemo, kaj naj potem z njimi.

Jaz sedaj vem, izveste pa lahko tudi vi.

Predstavitev je primerna za vsakega, ki še vedno verjame, da mora obstajati način, s katerim si učinkovito lahko pomaga sam.

Vabljeni tudi na spletno stran www.eft-slovenija.si , kjer si lahko brezplačno pretočite v slovenščino preveden obširen EFT Priročnik, ki ga je napisal Gary Craig, ustanovitelj metode EFT.

Pika Rajnar
pika@eft-slovenija.si

Komentiraj