Koledar dogodkov Sodražica

Vabilo: Predaja kresničk – Turjak, Velike Lašče in Sodržica

Butan plin
Butan plin
Butan plin

Družba Butan plina za varnost otrok na cesti!

Vabimo vas, da se nam pridružite na vseslovenski akciji ozaveščanja otrok glede pomena prometne varnosti, ki jo družba Butan plin v sodelovanju z lokalnimi policisti izvaja že peto leto zapored.

Družba bo letos obiskala skupno več 18 slovenskih vrtcev ter z odsevnimi telesi razveselila več kot 1.200 najmlajših. V sklopu akcije družba Butan plin letos prvič razpisuje tudi projekt »Varno na kolesu«, v katerem lahko sodelujejo učenci in učenke osnovnih šol, ki se v tekočem šolskem letu pripravljajo na opravljanje kolesarskega izpita.

[oglas tip=”200×200″ p=”D”]Pridružite se nam lahko v ponedeljek, 1. oktobra 2012, ob 9.30 na enoti vrtca Sončni žarek Turjak (Turjak 10) in ob 10.30 v enota vrtca Sončni žarek Velike Lašče (Šolska ulica 9), kjer pripravljajo prav posebno uro o varnosti v prometu. Ob tej priložnosti bo družba predala donacijo tudi v vrtcu dr. Ivana Prijatelja v Sodražici (Notranjskega odreda 10).

Od leta 2008 so v družbi Butan plin doslej donirali skupno že skoraj 10.000 odsevnih teles, ki so ključni element zagotavljanja varnosti otrok v prometu.

Lepo vabljeni, da z nami poskrbite za večjo varnost otrok v prometu.

Butan plin d.d.
Za dodatne informacije v imenu družbe Butan plin d.d.:
Vanja Žižmond, e vanja.zizmond@propiar.com, m 040 666 009, t 059-210-230.

Komentiraj