Koledar dogodkov Ribnica

Vabilo: Otroška predstava Zverinice iz Rezije

Otroška predstava Zverinice iz Rezije
Otroška predstava Zverinice iz Rezije

Kdaj: v četrtek, 23. maja 2019, ob 17h in 18h
Kje: v Miklovi dvorani v Ribnici
Info: Cena karte je 2 evra

Otroška predstava Zverinice iz Rezije
v četrtek, 23. maja 2019, ob 17h in 18h, v Miklovi dvorani v Ribnici

Malokateri narod se lahko pohvali s tako živim in raznovrstnim izborom živalskih pripovedi, kot ga predstavljajo Zverinice iz Rezije.

Zverinice iz Rezije že več kot trideset let navdušujejo otroke in njihove odrasle. Ujel in udomačil jih je dr. Milko Matičetov, s podobami pa jih je v knjigi približala Ančka Gošnik Godec.

Tokrat nam bo Gledališče Zapik iz Ljubljane predstavilo pravljico o tem, kako Grdina ni hotela iz lisičje hiške. Kdo pa je Grdina? Pridite na predstavo in ugotovite! 🙂

Otroška predstava ob zaključku pravljičnih uric vabi vse otroke na ogled simpatične predstave po znameniti rezijanski pravljici, ki jo bo spremljala prava rezijanska muzika!

Vstopnice za lutkovno predstavo so na voljo v predprodaji v knjižnici Miklova hiša, po možnosti tudi pred predstavo, če ne bodo že pošle. Cena karte je 2 evra. Za vse otroke, ki so bili letos vpisani na Ure pravljic na katerikoli enoti naše knjižnice pa je predstava brezplačna, le povejte to knjižničarki, ko boste prišli na predstavo. Predstavo si lahko ogledate ob 17. ali 18. uri v Miklovi dvorani v Ribnici.

Prisrčno vabljeni vsi otroci, da prisluhnite prikupni pravljici iz zaklada slovenske kulturne dediščine, ki so jo v črno-beli izvedbi gledali še vaši starši na televiziji.

Komentiraj