Koledar dogodkov Ribnica

Vabilo na praznovanje ob 10. obletnici Ribniških skavtov

Kdaj: v nedeljo, 30. 5. 2010 ob 13:30h
Kje: pri bajerju v bližini Nemške vasi
Info: Erika Bojc M: 040 253 142


Vabilo na praznovanje ob 10. obletnici Ribniških skavtov

v nedeljo, 30. 5. 2010 ob 13.30h

pri bajerju v bližini Nemške vasi
(glej spodaj zemljevid)

»Naša pot ne vodi po mehki travi.
To je gorska steza, polna naporov in zaprek.
Vendar vodi naprej, navzgor, proti soncu!«

Kaj in kdo smo Suhe Rib’ce? Kje nabiramo plankton? Kako smo plavali zadnjih 10 let? In zakaj Suhe Rib’ce nismo tako lesene kot se sliši? Kdo vse so naši prijatelji? Zakaj nimamo težav z morskimi psi in drugimi morskimi prebivalci? In zakaj nas nikoli nič ne presenti!?!

Da boste vse to izvedeli, vas višje kraljestvo Suhih rib’c vabi, da skupaj z nami praznujete 10. obletnico našega plavanja po skavtskih vodah v nedeljo, 30. 5. 2010.

Zbor rib in ostalih prebivalcev skavtskih voda bo ob 13.30. Ob 14.00 bomo začeli s slovesnim bogoslužjem, kjer bomo  deležni duhovnega planktona, hkrati pa bomo v naš steg sprejeli tudi nove ribice, ki so k nam priplavale letos in jim dali možnost, da pričnejo plavati skupaj z nami.

Za tem bo sledila ribja fešta!

Tega ne smete zamuditi, saj na enem koncu srečati stare in mlade ribe, morske pse in konje ni kar tako, to se zgodi samo na
vsakih 10 let!

Hvala in radi vas imamo!

P.S. 1.: Okrog našega jezera je dovolj prostora za parkiranje vaših podmornic. Ker pa bo na tak lep dogodek zagotovo
lepo vreme, vam svetujemo, da se na obletnico pripeljete s podmornico na pogon dveh nog in tako prispevate k čistejšim vodam in zraku našega planeta!

P.S. 2.: v Skavtiču je napisan napačen datum, se po ribje opravičujemo za zmedo …

P.S. 3.: Kako priti do nas?

Zemljevid: Kako priti do bajerja

V Nemški vasi (iz smeri LJ-Kočevje) zavijete za kapelico desno in greste naravnost do konca vasi. Nato zopet zavijete desno po makadamu. Na razpotju zavijete ostro levo na poljsko pot. Čez cca. 200m boste zagledali taborni prostor. Pot bo tudi označena s smerokazi, zato nikar ne skrbite! Drugače pa pri nas velja: Skavt se nikoli ne izgubi, ampak le zaluta:)

Komentiraj