Koledar dogodkov Ribnica

Ribniški študentski klub na 38. ribniškem sejmu 2013

RŠK logo
RŠK

Kdaj: nedelja, 1. 9. 2013, od 13:00 naprej
Kje: za Zavarovalnico Triglav, Ribnica
Info: www.rsk-klub.si

Ribniški študentski klub na 38. Ribniškem sejmu

nedelja, 1. 9. 2013, od 13:00 naprej
za Zavarovalnico Triglav

RŠK logo

RŠK

Ribniški študentski klub bo tudi letos popestril dogajanje na sejmu. Na že tradicionalnem študentskem mestu za Zavarovalnico Triglav se bo odvijal pester program tako za mlade, kot tudi mlade po duši.

Pridruži se nam in z nami odigraj turnir v ročnem nogometu ter se poteguj za praktične nagrade, se nasmej ob nastopu stand-up komika Pižame, zažuraj ob živi glasbi, sodeluj v air guitar turnirju in pogasi žejo pri COCKTAIL BARU!

Več o programu:

13:00 – Začetek programa in zabava ob dobri glasbi

14:00 – Turnir v ročnem nogometu
Prijava ekip pri šanku do 13:45. Nagrade: 1. mesto – 8 kupončkov, 2. mesto – 4 kupončki, 3. mesto – 2 kupončka za pijačo.

16:30 – STAND-UP
Za obilico smeha bo poskrbel eden najboljših slovenskih komikov, retorik, intelektualec in mojster besede Boštjan Gorenc – Pižama. Za sabo ima že več kot 1000 nastopov, predstavil pa se nam je tudi kot voditelj Viktorjev. Poleg njega bosta nastopila še dva mlada komika – Tomaž Stanovnik in Vasja Simić.

19:00 – Charlie Butter Fly
S starim rockom in bluesom nas bo v večernih urah zabavala kočevska skupina Charlie Butter Fly. Razgrela nas bo tako z avtorsko glasbo kot tudi priredbami znanih izvajalcev.

19:50 – Epicenter
Epicenter so zasedba iz Sodražice, ki bodo z blues/rock glasbo poskrbeli za dobro vzdušje v zgodnjih večernih urah.

20:45 – AIR GUITAR TURNIR z glavno nagrado 50€
[oglas tip=”200×200″ p=”D”]Program bomo popestrili tudi z enournim air guitar turnirjem. Poskrbi za zabavo tudi ti in se prijavi na turnir, če si ali če nisi pravi kitarist in prepričaj žirijo, da je tvoja kitara prava!

Prijava tekmovalcev pri šanku do 20:00. Mesta so omejena! Tekmovalci se morajo držati pravil. Na USB ali CD prinesite komad po svojem izboru.

Komentiraj