Koledar dogodkov Ribnica

Ribniški študentski klub na 35. Ribniškem sejmu – ANA PUPEDAN, Sweet with Style, Čarodej Andrej,…

Kdaj: nedelja, 5. 9. 2010, od 13:00 naprej
Kje: za Zavarovalnico Triglav, Ribnica
Info: www.rsk-klub.si

Ribniški študentski klub na 35. Ribniškem sejmu

ANA PUPEDAN, Sweet with Style, Čarodej Andrej,…

nedelja, 5. 9. 2010, od 13:00 naprej
za Zavarovalnico Triglav

Obeta se: Poker turnir in šola, Brakedance skupina Sweet with Syle, ANA PUPEDAN, Coctailbar, Čarodej Andrej, dražba kolesa, ustvarjanje s spreji mladega Patrika in . . .

Program:

13:00 – Otvoritev Poker turnirja in šole pokra.
Poker turnir bo potekal po principu sit&go. Kar pomeni, da pridete ob 13:00 na prizorišče, se prijavite in igrate ob uri, ki vam jo pove hostesa. Igralo se bo vsako uro do 17:00. Za vse tiste, ki se želite naučiti te igre, bodo na drugi mizi izvajali poker šolo, ki bo prav tako potekala na vsako uro. Obe mizi na uro sprejmeta 10 ljudi, zato si ob 13:00 zagotovite svoje mesto.

14:00-14:45 – ČARODEJ ANDREJ za najmlajše
Odločili smo se, da ponudimo tudi nekaj za najmlajše. Čarodej Andrej bo po predstavi izdeloval tudi figure iz balonov. Povabite vse, ki bi morda radi pripeljali svoje otroke, nečake, vnuke in ostale sorodnike.:)

16:00 – Breakdance skupina Sweet with Style, 1. del
Sweet with Style, brakedance skupina, ki je navduševala tudi na Slovenija ima talent 2010, zase pravijo “A lot of bboy crews want to have style, but they ain’t sweet. We have the whole package: We are Sweet With Style!”.

17:00 – Kolesarski klub Ribn’čan – Dražba Na novo spedenanega kolesa
Rabiš novo-staro študentsko kolo? V nedeljo je idealna priložnost, da domov odideš z na novo spedenanim kolesom. Kaj je potrebno narediti? Prideš ob uri na kraj dogajanja, si zagotoviš mesto v prvi vrsti in upaš na nizko izklicno ceno.:) Potem pa naprej…

17:30 – Breakdance skupina Sweet with Style, 2. del

18: 00 – 20:00 – A N A  P U P E D A N
Zasedba, ki ostaja ista od samega začetka, je svojstvena po glasbenem pristopu, predvsem pa po kritičnem in na trenutke lucidnem odnosu do življenja in dogajanja. Ana Pupedan redno koncertira po koncertnih prizoriščih v Sloveniji in tujini, poskusila pa se je tudi v gledališču (Viže inu griže), na filmu (Vrtičkarji) in animiranem filmu (Bizgeci).

Se vidimo? Itak

Na dogodek povabite še vse prijatelje, sorodnike, sosede in ostale.:)

Komentiraj