Koledar dogodkov Ribnica

Pomladanski tečaj in delavnici 2011 v Rokodelskem centru Ribnica

Kdaj: TEČAJ, v petek, 11. marca ob 17h, DELAVNICI – v torek, 5. aprila, ob 17h in v četrtek,7. aprila ob 17h
Kje: Rokodelski center Ribnica, Cesta na Ugar 6
Info: info@rokodelskicenter-ribnica.si, T: 01/8361-104

 

Pomladanski tečaj in delavnici
v Rokodelskem centru Ribnica

Bliža se velika noč, zato vas vabimo, da se nam pridružite na tečaju, kjer bomo izdelali prtič v rešilje tehniki vezenja in delavnicah, kjer bomo izdelali pehar iz vrbovega šibja in skledico iz gline, poslikano z velikonočnimi motivi, ki skupaj z velikonočnimi dobrotami sodijo na praznično mizo.

TEČAJ
Prtič bomo izdelovali v rešilje tehniki vezenja, pridružite se nam v rokodelski delavnici na tečaju,ki ga bo vodila ga. Bernarda Arko. Dneve tečaja bomo določili na informativnem sestanku po dogovoru. Informativno srečanje bo v petek, 11. marca ob 17. uri v Rokodelskem centru. Tečaj obsega 10 ur oz. 5 obiskov, cena tečaja znaša60€, v ceno je všteto mentorstvo, material in končni izdelek.

DELAVNICI

Pehar iz vrbovega šibja bomo izdelovali v torek, 5. aprila, ob 17. uri, delavnico bo vodila ga. Danica Benčina. Delavnica traja 3 ure in znaša 15€.

Skledico iz gline z velikonočnimi motivi bomo oblikovali po modelu v četrtek,7. aprila ob 17. uri. Delavnica bo trajala1 uro in pol. Cena delavnice je 10€.

Če se prijavite na tečaj in obe delavnici, vam priznamo 10% popust, za tečaj in eno izmed delavnic pa 5% popust.

Prijave za tečaj in delavnici sprejemamo na telefon 01 8361 104 ali osebno v Rokodelskem centru, od ponedeljka do sobote, med 8. in17. uro.

Lepo vabljeni!

Komentiraj