Koledar dogodkov

MEGA POPUSTI: Megadom Ribnica odpira nov salon kopalnic in keramike (6.2.2018)

Trgovski center Megadom v Ribnici bo v TOREK, 6. 2. 2018, odprl vrata novega salona kopalnic in keramike, ki so ga preselili iz kleti v 1. nadstropje trgovskega centra Megadom.

Megadom, otvoritev 6.2.2018

Megadom, otvoritev 6.2.2018

Od 11. ure naprej se bodo obiskovalci lahko sprehodili po prijetno opremljenem salonu, ki ponuja pester in raznolik nabor kopalnic in keramike ter dodatkov priznanih blagovnih znamk. Med bogato ponudbo bodo zase našli nekaj tako tisti, ki prisegajo na moderne linije in barve, kot tisti, ki imajo raje klasiko. Na ta dan bodo kupci imeli tudi priložnost dobiti nasvet strokovnjaka, saj bodo na ta dan bili na voljo svetovalci proizvajalcev oziroma distributerjev kopalnic in keramike. Do 17. februarja bodo kupci lahko kupovali še ceneje, saj so pripravili mega otvoritvene popuste.

V trgovskih centrih Megadom se že od svojih začetkov v Podskrajniku leta 2008 trudijo, da z bogato in ugodno ponudbo pomagajo svojim kupcem uresničevati njihove ideje ceneje. Nov salon kopalnic in keramike v 1. nadstropju je tako za trgovski center v Ribnici pomembna pridobitev, s katero bodo lahko nagovorili še širši krog kupcev in jim ponudili še kvalitetnejše storitve.

Trgovsko podjetje Megadom že od vsega začetka svojim kupcem nudi vse za gradnjo doma, ter opremo le tega. Na treh lokacijah, od leta 2008 v Podskrajniku, od leta 2009 v Ribnici, ter od leta 2012 tudi v Krškem, lahko njihove stranke kupijo vse od zidaka do notranje opreme. V pestri ponudbi trgovin Megadom lahko najdete ves gradbeni material, gradbeno jeklo, izolacije, fasade, strehe, les, stavbno pohištvo, črno in barvno metalurgijo, strojne in elektro instalacije, kopalniški program, ročno in električno orodje, zaščito, okovje in vijake, barve, zeleni in gozdarski program, vse za kmetijstvo, vrt in okolico, belo tehniko in male gospodinjske aparate, izdelke široke potrošnje, pohištvo, laminate ter razne druge talne in stenske obloge.

Dodatne informacije:
Brigita Gregorič, mobi 051 340 886
e-mail: brigita.gregoric@megadom.si

Komentiraj