Koledar dogodkov Ribnica

Knjižnica MH vabi na predstavo za otroke ANICA IN GROZOVITEŽ

Kdaj: sreda, 15. februar 2017, ob 17:30h
Kje: TVD Partizan
Info: trajanje 45 min, vstopnina 2 eur

Knjižnica Miklova hiša Ribnica vas vabi na
gledališko predstavo za otroke
ANICA IN GROZOVITEŽ
sreda, 15. februar 2017, ob 17:30h, TVD Partizan

Anica in Grozovitež, predstava v TVD Partizan

Anica in Grozovitež, predstava v TVD Partizan

Le kdo ne pozna otroških knjig o ANICI priljubljene pisateljice Dese Muck? Po izjemnem uspehu serije desetih knjig o Anici, ki je prejela Levstikovo nagrado, najvišje priznanje za dosežke na področju otroške in mladinske književnosti, bila nominirana za nagrado Večernica ter petkrat zapovrstjo prejela nagrado MOJA NAJLJUBŠA KNJIGA, katero podeljujejo mladi bralci z glasovanjem v knjižnicah, sedaj prihajajo med bralce tudi gledališke uprizoritve. In kot prva med njimi »ANICA IN GROZOVITEŽ«.

Zanimiva, napeta in poučna predstava je namenjena otrokom od četrtega leta starosti dalje pa do konca devetletke. V eni šolski uri dve nadarjeni mladi igralki pričarata čarobno vzdušje zgodbe, prežete s tesnobo, ki ju doživita 8-letna Anica in njena 12-letna sestra Mojca, ko prvič ostaneta zvečer doma sami. Namesto da bi ubogali starša, storita prav tisto, kar ne bi smeli. Kazen je najboljša možna, saj nastane v njuni domišljiji.

Predstava je nastala v produkciji založbe Muck Blažina, režija Zala Sajko, univ. dipl. režiserka, hčerka Dese Muck. Igrata študentki 4. letnika igralske akademije Eva Stražar in Lea Cok.

Trajanje: 45 min
Vstopnina: 2 eur

Vstopnice lahko vse do predstave kupite v Knjižnici Miklova hiša Ribnica.

Komentiraj