Koledar dogodkov Ribnica

Helena Blagne in Tereza Kesovija: Koncert dveh legend ob materinskem dnevu

Helena Blagne in Tereza Kesovija: Koncert dveh legend ob materinskem dnevu
Helena Blagne in Tereza Kesovija: Koncert dveh legend ob materinskem dnevu

Kdaj: nedelja, 24. marec 2019 ob 20h
Kje: Športni center Ribnica
Info: vstopnice po 17€

HELENA BLAGNE IN TEREZA KESOVIJA, 
KONCERT DVEH LEGEND OB MATERINSKEM DNEVU
RIBNICA, NEDELJA, 24. MARCA 2019 ob 20h, ŠPORTNI CENTER RIBNICA

Helena Blagne in Tereza Kesovija, dve pevski legendi, bosta v nedeljo, 24. marca nastopili v Športnem centru Ribnica.

Tereza Kesovija, izjemna umetnica, ki je nedavno obeležila 60. let kariere, ter Helena Blagne, najbolj uspešna slovenska pevka vseh časov, bosta na edinstven način predstavili repertoar najbolj prepoznavnih pesmi.

Helena Blagne

Helena Blagne je najbolj uspešna slovenska pevka vseh časov, doma in po svetu je namreč prodala več kot dva milijona plošč. Mejnik, ki ga je postavila, je za vse mlajše generacijo popolnoma neulovljiv, saj si težko predstavljamo izvajalko, ki bi tako zelo zaznamovala slovensko glasbeno sceno. Zmagovalka mnogih festivalov (MMS, Splitski festival, Makfest, Ohridski festival, Eurofest) je v karieri uprizorila že preko 4000 koncertov in nastopov.

Njeno umetniško vodilo je bilo vedno predstaviti glasbo na najvišji možni ravni ter ob tem očarati občinstvo, kar ji je vedno uspelo. Kakovost vedno prepozna tudi njeno občinstvo – Helena je v občudovanja vredni karieri izdala preko 20 albumov, vstopnice za njene koncerte pa so vedno razprodane. To je dokazala tudi na nedavno razprodanem decembrskem koncertu v Hali Tivoli, kjer je obeležila obletnico začetka svoje uspešne kariere.

Tereza Kesovija

Tereza pogosto pravi, da sta glasba in oder njeno življenje in njena največja radost. Občinstvo to vedno znova prepozna in tudi zato so ji njeni oboževalci vdani že od prvega dne. Rade jo poslušajo tako starejše kot mlajše generacije. Njena vrhunska in neponovljiva interpretacija očara vsakega, ki posluša veliko umetnico. Tereza je enostavno pevka, ki ji verjamemo.

Njena glasbena pot je bila od nekdaj zelo razgibana – njen glas je osvajal tako domače kot tuje občinstvo. Ravno, ko človek pomisli, da o Terezi ve že vse, nas ona osreči z nečim novim, drugačnim, a vseeno preseneti na način, ki je blizu njenemu umetniškemu izrazu.

Mnoge pesmi, ki so bile napisane za Terezo s strani najbolj uveljavljenih glasbenikov in pesnikov, so danes postale zimzelene. Tereza je posnela preko 1000 pesmi, ima preko 50 objavljenih albumov, uspešno kariero v tujini, ter glas, ki  še vedno, že polnih 60 let, z enakim žarom osvaja občinstvo. Tereza je umetnica posebne vrste, ki je z velikimi črkami vpisana na glasbeno estradno nebo.

Edinstvena priložnost, da razveselite sebe in svoje najdražje pred prihajajočim materinskim dnevom z vrhunskim koncertom dveh pevskih legend : Helene Blagne in Tereze Kesovija.

Vstopnice po 17 EUR: GOLL BAR RIBNICA ; www. Eventim.si, PETROL BS, Pošta, trafike 3DVA in ostala Eventimova prodajna mesta po vsej Sloveniji.

Komentiraj