Koledar dogodkov Ribnica

Decembrski rokodelski sejem 2012 pred Rokodelskim centrom Ribnica

RC-bozicno-novoletni-sejem-2012
Božično-novoletni sejem 2012 pred Rokodelskim centrom Ribnica
Rokodelski center Ribnica

Rokodelski center Ribnica

Rokodelski center Ribnica je zavod, ki združuje rokodelstvo, muzejsko in galerijsko dejavnost. V sklopu rokodelstva si prizadevamo za izobraževanje, razvoj in promocijo suhe robe in lončarstva, pa tudi širše, na področju vseh domačih in umetnostih obrti Slovenije.

V četrtek, 20. decembra, bomo pripravili prireditev, ki se bo začela ob 12. uri z odprtjem sejemskega dogajanja na dvorišču Rokodelskega centra, v popoldanskem času pa bo potekal kulturni program (nastop otroških pevskih zborov, prihod dedka mraza in prižig luči na novoletni smreki). Ker bo to edino sejemsko dogajanje v Ribnici v decembrskem času, pričakujemo velik obisk.

RC-bozicno-novoletni-sejem-2012

Božično-novoletni sejem 2012 pred Rokodelskim centrom Ribnica

K sodelovanju na sejmu vabljeni vsi, ki se želite na predstaviti s svojo produkcijo različnih izdelkov domače in umetnostne obrti, primernih za zimski in prednovoletni čas: pletenine, voščilnice, novoletne okraske, izdelke iz medu, različne pijače, zelišča ali izdelke, ki so primerni za darila.

Stojnice lahko najamete po ceni 20 eur, sejem pa bo potekal od 12. ure do približno 19. ure. Prijave sprejemamo do petka, 14. decembra 2012, po telefonu 01 8361 104, po elektronski pošti info@rokodelskicenter-ribnica.si ali osebno v Rokodelskem centru Ribnica od 9. do 17. ure, v soboto pa od 9. do 13. ure.

Lepo vabljeni k sodelovanju!
[oglas tip=”468×60″ p=”C”]

Komentiraj