Koledar dogodkov Ribnica

8. Grajski večer 2015: Lucija Ćirović z gosti – večer stand up komedije

Kdaj: v petek, 21. avgust 2015, ob 20h
Kje: na pokritem prireditvenem prostoru v ribniškem Gradu
Info: —

8. Grajski večer 2015
Lucija Ćirović z gosti
večer stand up komedije
petek, 21. avgust 2015, ob 20. uri v ribniškem Gradu

Lucija Ćirović

Lucija Ćirović

Pred nami sta le še dva večera, doslej najuspešnejšega ribniškega poletnega festivala, ki smo mu nadeli ime Grajski večeri. Prvi od teh je namenjen stand up komedijantom.

Stand up nastopi domačinke Lucije Ćirović so komični vrhunci, saj je ena od pionirk slovenske stand up komedije. Stand up komičarka, igralka, animatorka lutk in ljubiteljica gledališča se je proslavila s številnimi filmskimi in gledališkimi vlogami.

Gledalcem se je najbolj vtisnila v spomin s serijo TV Dober dan, komedijo Moški&ženske.com, pa tudi kot ena od voditeljev Vikotrjev.
Svoj stand up pripravlja po čisto svoji recepturi: “Recept za dober stand up – Potrebujemo: en dober mikrofon (iz katerega naj gre ven točno tisto, kar je bilo v njega poslano), en oder (da se ve kdo je šef), eno komičarko (po potrebi lahko tudi več njih), okusen in zabaven nadev in zabave željno občinstvo. Vse skupaj zmešamo, razdelimo po porcijah in še sveže in sočno ponudimo. Dober tek!”

Lucija bo s seboj pripeljala eno največjih zvezd hrvaške stand up scene Marino Orsag, voditelja Planet Stand-Up šova, Tina Vodopivca, ki je v svojih oddajah gostil domače in tuje komike, med katerimi so bili tudi najbolj perspektivni slovenski komiki, kot je Uroš Kuzman, zmagovalec tekmovanja novincev Komik leta.

Manjkalo ne bo tudi posebno glasbeno presenečenje, ki ga boste videli in slišali le tisti, ki boste prišli v petek, 21. avgusta, ob 20. uri v ribniški Grad!

Komentiraj