Koledar dogodkov Ribnica

5. Grajski večer 2012: Gostje iz italije – pop rock zasedba DONUT CROSS live band

Kdaj: v petek, 3. avgust 2012 ob 20h
Kje: Na pokritem prireditvenem prostoru v ribniškem Gradu
Info: Vstopnine ni!

Kdaj: v petek, 3. avgust 2012 ob 20h
Kje: Na pokritem prireditvenem prostoru v ribniškem Gradu
Info: Vstopnine ni!

 

5. Grajski večer 2012

GOSTJE IZ ITALIJE
Donut Cross live band

petek, 3. avgust 2012 ob 20h
Ribniški Grad

Donut Cross live band

Donut Cross live band

Za nami je polovica letošnjih Grajskih večerov, ki so upravičili pričakovanja in napovedi o doslej najboljši vsebinski ponudbi prireditev in zelo dobremu obisku.

Pred nami so še štirje petki, ki bodo obarvani glasbeno in zadnji, humoristično. Ta petek, 3. avgusta 2012 prihajajo k nam gostje iz Italije.

Pop rock zasedba Donut Cross obljublja, da bo res odlična. Njihov repertoar je sestavljen iz zadnjih hitov zgodovine in vseh pop hitov na njihov način. Igrali in peli bodo hite iz šestdesetih in tako navdušili publiko, da bo skakala in plesala v ritmu z njimi. Giovanni Panza, Elena Sebastianelli in Iiaria Masi so vokalisti. Bas kitarist je Carlo Alberto Gregori Ferri, na klaviaturah je Daniele Capitanim, kitarist in vokalist je Daniel Pasqualini in na bobnih Matteo Venanzi.

Skupina gostuje v Sloveniji v okviru srečanja prijateljskih občin Ribnica in Arcevia. Drugi del  srečanja bo v soboto, 4. avgusta. Ob 15. uri bo v Športnem centru Ribnica  mednarodna prijateljska tekma v malem nogometu med Športnim društvom Extrem in ekipo Arcevie iz Italije.

Vstopnine ni.

Komentiraj