Koledar dogodkov Ribnica

3. Grajski večer 2016: Vlado Kreslin z Malimi bogovi in Beltinško bando

Vlado Kreslin, foto Luka Matijevec
Vlado Kreslin, foto Luka Matijevec

Kdaj: v petek, 15. julij 2016, ob 20h
Kje: na pokritem prireditvenem prostoru v ribniškem Gradu
Info: Vstop prost!

3. Grajski večer 2016
Vlado Kreslin z Malimi bogovi in Beltinško bando
koncert rock in etno glasbe
petek, 15. julij 2016, ob 20. uri v ribniškem Gradu

Po izjemnih prvih dveh letošnjih večerih, ko so nas s kostumografijo in ubranim petjem v poletne večere popeljale članice dekliškega pevskega zbora Deorina, prejšnji petek pa več kot navdušili člani Komornega godalnega orkestra Slovenske filharmonije, ki so za Grajske večere posebej priredili program z lahkotno, poletno glasbo, vabljeni na letošnji tretji Grajski večer, ki bo v petek ob 20. uri v ribniškem Gradu.

O legendarnem Vladu Kreslinu, slovenskemu Bobu Dylanu je bilo povedanega veliko, slišanega in videnega še več. Vlado je v svojem 40 letnem obdobju muziciranja v različnih zvrsteh pustil izjemen pečat, ki ga boste lahko doživeli na ribniškem odru, kajti tudi on obljublja, da bo za ta večer naredil jagodni izbor, ki nikogar ne bo pustil ravnodušnega. Več o Vladu Kreslinu in njegovem bogatem delu si lahko preberete na spletni strani:  http://www.kreslin.com

Generalni pokrovitelj letošnjih Grajskih večerov, je podjetje INOTHERM www.inotherm.si , ki praznuje 25 let.

Partnerji Grajskih večerov so: Občina Ribnica, JSKD, Rokodelski center Ribnica, Imago Sloveniae – Podoba Slovenije, Turistična zveza Slovenije.

Vodja projekta Grajski večeri Marko Modrej

Komentiraj