Koledar dogodkov Ribnica

3. Grajski večer 2012: GLEDALIŠČE NA PROSTEM – predstava Koliščarji z Velikega jezera

Kdaj: v petek, 20. julij 2012 ob 20h
Kje: Na pokritem prireditvenem prostoru v ribniškem Gradu

Kdaj: v petek, 20. julij 2012 ob 20h
Kje: Na pokritem prireditvenem prostoru v ribniškem Gradu
Info: Vstopnine ni!

3. Grajski večer 2012

GLEDALIŠČE NA PROSTEM
Društvo Fran Govekar Ig
predstava Koliščarji z Velikega jezera

petek, 20. julij 2012 ob 20h
Ribniški Grad

Društvo FRAN GOVEKAR Ig

Društvo FRAN GOVEKAR Ig

Ta petek (20. julij) bomo skozi gledališko igro spoznavali ljubljanske koliščarje, od kje in kdaj so se naselili na obrobje Ljubljane in kakšne zgodbe so se jim ob naselitvi dogajale. Predstava bo poučna in hkrati smešna.

1. in 2. Grajski večer

Za nami sta dva uspešna večera, ki sta v ribniški Grad privabila veliko zadovoljnih obiskovalcev. Prvi večer je bil v znamenju narodno-zabavne glasbe in smeha. Nastopili so Ansambel Roka Žlindre in Strašna Jožeta, drugi je ponudil vrhunsko glasbeno produkcijo iz Belorusije. Svetovno znana violinistka Maimuna Diko je s seboj pripeljala Kvartet Riviera, ki so uprizorili pravi klasično-sodobni glasbeni show.

V nadaljevanju letošnjih Grajskih večerov nas še čaka…

V nadaljevanju letošnjih Grajskih večerov, ki se bodo sredi avgusta stopili s prireditvami v okviru Ribniških dnevov 2012 bomo uživali v mogočni glasbi tolkalistov, iz Italije bodo prišli rockerji, ki nas bodo navduševali z nekoliko tršimi ritmi, zatem bodo pokrit grajski avditorij napolnili ritmi šansona, prelevili se bomo na obale Jadrana, za konec pa znova pripravili poln škaf smeha s Stand up komiki.

Vabljeni!

Komentiraj