Koledar dogodkov Ribnica

2. Grajski večer 2019: NINA PUŠLAR

Nina Pušlar - foto Nejc Fon
Nina Pušlar - foto Nejc Fon

Kdaj: petek, 12. julij 2019, ob 20h
Kje: na pokritem prireditvenem prostoru v ribniškem Gradu
Info: Vstop prost!

2. Grajski večer 2019
NINA PUŠLAR
ena najbolj priljubljenih in uspešnih slovenskih pevk v zadnjem desetletju
petek, 12. julij 2019, ob 20. uri v ribniškem Gradu

po izjemnem prvem Grajskem večeru, ko je več kot navdušil legendarni New Swing Quartet, ta petek, 12. julija, v Ribnici na grajskem odru, gostimo priljubljeno NINO PUŠLAR.

Nina te dni na turneji po slovenskih gradovih z bandom uveljavljenih, prekaljenih glasbenikov predstavlja novo pesem ‘Svet na dlani’.  »Pridi bližje, prisluhni mi, da povem ti, kar me teži, res iskreno in brez laži …« vabi v svoji novi pesmi Nina Pušlar, ki še vedno jadra na krilih zadnjega hita ‘Za naju’, a je že komaj čakala, da javnosti predstavi svežo pesem. Teh se je v zadnjem času nabralo ogromno, saj je posnela šesti album, ki ga napoveduje tudi ta omenjeni napev.

»Skladba Svet na dlani govori o vsakem izmed nas, saj imamo življenje v svojih rokah, zato da se mu prepustimo in ga živimo s polnimi pljuči. Vedno lahko izbiramo in vse je mogoče. Vse se da! Ne obstaja: Ne zmorem oz. nisem sposoben. Si, ker si nekaj posebnega, točno tak kakršen si in v vsakemu izmed nas se skriva diamant. Ne spreminjaj se in ne dovoli, da te drugi spreminjajo. To je bil navdih nove pesmi, zato: ‘Naj te nič ne ustavi, svet imaš na dlani!’,« pravi nasmejana 30 letnica, ki je pred ustvarjanjem novega albuma odprla novo poglavje na svoji glasbeni poti.

Partnerji Grajskih večerov so: Občina Ribnica, JSKD OI Ribnica, Rokodelski center Ribnica.

Generalni pokrovitelj Grajskih večerov je podjetje INOTHERM www.inotherm.si.

Komentiraj