Črna kronika

Pri naselju Turjak je v čelnem trčenju umrl 80-letni voznik (1.7.2021)

Pri naselju Turjak se je zgodila huda prometna nesreča. 47-letnica je iz neznanega razloga zavila na nasprotno smerno vozišče in trčila v nasproti vozeče vozilo. 80-letni voznik je umrl na kraju nesreče.

Turjak – V četrtek, 1. julija 2021 zjutraj nekaj pred 8.30 se je na glavni cesti od Ljubljane proti Kočevju pri naselju Turjak zgodila prometna nesreča. V čelnem trčenju sta bili udeleženi dve osebi. S Policijske uprave (PU) Ljubljana so sporočili, da je ena oseba na kraju nesreče kljub takojšnji zdravniški pomoči umrla.

Policisti Policijske uprave Ljubljana so opravili ogled prometne nesreče. Ugotovili so, da je 47-letna voznica osebnega vozila, ki je vozila iz smeri Lašč proti Turjaku, iz do zdaj še neznanega razloga zavila na nasprotno smerno vozišče, kjer je trčila v pravilno vozečega voznika osebnega vozila.

V nesreči se je voznica lažje poškodovala, 80-letni voznik pa je v nesreči dobil tako hude poškodbe, da je kljub zdravniški pomoči na kraju umrl. Policisti še nadaljujejo zbiranje obvestil v zvezi s sumom storitve kaznivega dejanja povzročitve prometne nesreče iz malomarnosti in bodo o vseh okoliščinah obveščali pristojno državno tožilstvo.

Cesta je bila zaradi odstranjevanja posledic in ogleda kraja nesreče zaprta do 12. ure.

Komentiraj