Črna kronika

Poročilo PP Ribnica za 29.4.2013 in OPOZORILO za poslušalce

Policija. Nesreča se je zgodila zaradi nepravilnega prehitevanja.
Policija. Nesreča se je zgodila zaradi nepravilnega prehitevanja.
Poročilo za ponedeljek, 29.4. 2013

Poročilo za ponedeljek, 29.4. 2013

RibnicaPoročanje dežurnih policistov Policijske postaje Ribnica za ponedeljek, 29. april 2013: Na lokalni cesti Sajevec – Ribnica smo obravnavali prometno nesrečo, v kateri sta dve osebi utrpele telesne poškodbe in sta bili z reševalnimi vozili odpeljani v UBKC Ljubljana. Postopek preiskave prometne nesreče je prevzela PPP Ljubljana.

OPOZORILO:
Zaradi prihajajočih prazničnih dni in povečanje število prireditev – kresovanje, je na cestah pričakovati povečano število pešcev. V zvezi tega opozarjamo vse pešce, predvsem v nočnem času na uporabo odsevnih teles in uporabo svetlejših oblačil, ker bodo tako lažje opaženi s strani voznikov, kot tudi na spoštovanje ostalih pravil cestnega prometa.

V povezavi s tem pa opozarjamo tudi vse voznike motornih vozil in druge udeležence cestnega prometa, da so med vožnjo pozorni na pešce in druge šibkejše udeležence cestnega prometa.

Policija bo v času praznikov v zvezi tega namenila večjo pozornost šibkejšim udeležencem cestnega prometa in preverjala psihofizično stanje voznikov ter zoper kršitelje dosledno ukrepala, prav tako pa bo dosledno ukrepala zoper pešce in druge, ki bodo kršili pravila cestnega prometa.

[oglas tip=”180×150″ p=”D”]Vsem poslušalcem in občanom želimo lepe, predvsem pa mirno preživete praznične dni.

Pripravil:
Jože Grže
Policijska postaja Ribnica

Komentiraj