Črna kronika

Poročilo dežurnih policistov PP Ribnica za vikend, od 9. do 11.9.2011

Ribnica Poročanje dežurnih policistov Policijske postaje Ribnica za petek, soboto in nedeljo (9., 10. in 11. september 2011): Opravili smo ogled vozila na katerem je počilo vetrobransko steklo, ki je priletel izpod kolesa nasproti vozečega vozila. Vetrobransko steklo pa je počilo tudi na vozilu oškodovanke, ko je dohitela traktor in je izpod kolesa v steklo priletel kamen. V obeh primerih  nastala materialna škoda znaša okoli 200EUR, o zadevah bosta napisana uradna zaznamka.

Neznani storilec je vstopil v garažo oškodovanca in odnesel  prehrambene izdelke ter pijače. S tem ga je oškodoval za okoli 300EUR.

Zaradi vožnje vplivom alkohola je bil pridržan voznik kolesa z motorjem. Ker pa je vozil tudi brez veljavnega vozniškega dovoljenja mu je bilo kolo z motorjem zaseženo.

Pridržan pa je bil tudi kršitelj JRM, ki se na kraju kršitve ni hotel pomiriti, prav tako pa ni upošteval ukazov policistov.

Intervenirali smo na javnem kraju, kjer je NN udaril občana in mu poškodoval arkado. O zadevi ni znal kaj več povedati, saj je bil močno pijan, zato z zbiranjem obvestil še nadaljujemo.

Voznici osebnega avtomobila, se je na reg.cesti Dvor – Kočevje v bočno stran vozila zaletela srna. Srna je po trčenju pobegnila, na vozilu pa je nastalo za okoli 100EUR mat.škode.

V drugem primeru pa je voznik s tovornim vozilom, v naselju Žimarice, zbil srno. Srna je na kraju poginila in je zanjo poskrbel revirni lovec, na vozilu je nastalo za okoli 1000EUR mat.škode. Za oba primera bosta napisana uradna zaznamka.

Pripravil:
Bojan Kramžar, Policist I
Policijska postaja Ribnica

Komentiraj