Črna kronika

Poročilo dežurnih policistov PP Ribnica za vikend, od 9.9. do 11.9.2016

Poročilo za vikend
Poročilo za vikend

RibnicaPoročanje dežurnih policistov Policijske postaje Ribnica za petek, soboto in nedeljo (9., 10. in 11. september 2016): Voznik tovornega vozila je v naselju podlog pretrgal telefonski kabel, kateri je prenizko visel nad voziščem. Nastalo je za okoli 1.000EUR materialne škode, o zadevi bo napisan uradni zaznamek.
Opravili smo ogled krajev v katerih sta NN voznika pri premiku z vozilom trčila v parkirana osebna avtomobila in lastnikoma povzročila po 300EUR materialne škode. O zadevah bosta napisana uradna zaznamka.

Sprejeli smo prijavo kaznivega dejanja povzročitve lahke telesne poškodbe v kateri je znani storilec dvakrat z nožem zabodel v dlan oškodovanca. Zoper storilca bo podana kazenska ovadba.

Sprejeta je bila prijava kaznivega dejanja Povzročitve splošne nevarnosti v katerem naj bi neznanec že večkrat rafalno streljal s strelni orožjem. Po vseh zbranih obvestilih bo podana kazenska ovadba.

Na lokalni cesti Veliki Osolnik-Rašica je voznik z osebni avtomobilom zapeljal izven vozišča ter trčil v drevo. V nesreči ni bil telesno poškodovan, na vozilu je nastalo za okoli 3.000EUR materialne škode. Izdan mu je bil plačilni nalog.

Pripravil:
Bojan Kramžar
Policijska postaja Ribnica

Komentiraj