Črna kronika

Poročilo dežurnih policistov PP Ribnica za vikend, od 9.8 do 11.8.2013

Poročilo za vikend
Poročilo za vikend
Poročilo  za vikend, od 9. do 11. 8. 2013

Poročilo za vikend, od 9. do 11. 8. 2013

RibnicaPoročanje dežurnih policistov Policijske postaje Ribnica za petek, soboto in nedeljo (9., 10. in 11. avgust 2013): PETEK, 9.8.2013 – Na PP se je zglasil občan in povedal, da ga je ugriznil pes in ga telesno poškodoval. Lastniku psa je bil izdan plačilni nalog.

Obravnavali smo vlom v osebni avtomobil, iz katerega je storilec demontiral in odtujil oba sprednja žarometa. Po vseh zbranih obvestilih sledi kazenska ovadba.

Obveščeni smo bili o požaru na transformatorju v Ribnici. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je do požara prišlo najverjetneje zaradi udara strele v omrežje visokonapetostnega daljnovoda. Ogenj so pogasili gasilci, o zadevi pa bo napisano poročilo na ODT.

Opravili smo intervencijo na javnem kraju, kjer je prišlo do spora med občani. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog.

SOBOTA, 10.8.2013
Na glavni cesti II. reda 106 smo obravnavali prometno nesrečo, kjer je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega avtomobila med vožnjo zaspal in zapeljal izven vozišča ter trčil v drevo. V prometni nesreči so tri osebe utrpele lažje telesne poškodbe, povzročitelju pa je bil izdan plačilni nalog.

NEDELJA, 12.8.2013
[oglas tip=”180×150″ p=”D”]Obravnavali smo tatvino torbice z dokumenti in mobilnim telefonom. Po vseh zbranih obvestilih sledi kazenska ovadba.

Na glavni cesti II. reda 106 pa je voznik osebnega avtomobila povozil srno. Vozniku je bilo izdano Obvestilo o odstopu.

Pripravil:
Matija Petovar
Policijska postaja Ribnica

Komentiraj