Črna kronika

Poročilo dežurnih policistov PP Ribnica za vikend, od 9.3. do 11.3.2012

Poročilo za vikend, 9. - 11.3. 2012

Poročilo za vikend, 9. - 11.3. 2012

RibnicaPoročanje dežurnih policistov Policijske postaje Ribnica za petek, soboto in nedeljo (9. 10. in 11. marec 2012): V Ribnici smo obravnavali prometno nesrečo, ki se je zgodila 8. 3. 2012, zaradi neprilagojene hitrosti voznika kolesa z motorjem. V nesreči se je potnik na kolesu z motorjem lažje telesno poškodoval. Vozniku je bil izdan plačilni nalog, napisan pa bo uradni zaznamek.

Obravnavali smo ogled kraja kaznivega dejanje, kjer je neznani storilec vlomil v parkirano tovorno vozilo ter iz notranjosti izvršil tatvino navigacijske naprave, na tovornem vozilu v bližini pa je poškodoval obe ključavnici vrat. Po vseh zbranih obvestilih bo napisana kazenska ovadba.

V naselju Sodražica smo obravnavali prometno nesrečo, v kateri je voznica motornega kolesa zaradi neprilagojene hitrosti zapeljala izven vozišča in trčila v ograjo mostu, pri tem pa se je telesno poškodovala. Materialna škoda na motornem kolesu znaša približno 1.000 EUR,  voznici pa bo izdan plačilni nalog.

Pri kontroli prometa pa je bil zaustavljen voznik osebnega avtomobila, za katerega je bilo ugotovljeno, da je vozil pod vplivom alkohola in brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Zasežen mu je bil osebni avtomobil, zoper njega pa bo podan obdolžilni predlog.

Pripravil:
Jože Grže, policist I
Policijska postaja Ribnica

Požari v naravi oziroma na prostem – požari na travniških površinah
V nedeljo, 11.3.2012 ob 13.56 je ob cesti Dolenja vas proti Lipovcu v občini Ribnica zagorela trava. Požar na površini okoli 400 kvadratnih metrov so pogasili gasilci PGD Dolenja vas.

Komentiraj