Črna kronika

Poročilo dežurnih policistov PP Ribnica za vikend od 8. do 10.12.2023

Poročilo za vikend
Poročilo za vikend

RibnicaPoročanje dežurnih policistov Policijske postaje Ribnica za petek, soboto in nedeljo (8., 9. in 10. december 2023):

PETEK, 8. december 2023
Obravnavali smo tatvino kolesa. Po vseh zbranih obvestilih sledi kazenska ovadba.

Na glavni cesti II. reda 106 smo obravnavali prometno nesrečo, katero je povzročil voznik osebnega avtomobila zaradi izsiljevanja prednosti v križišču. Prav tako je bilo ugotovljeno, da je povzročitelj vozil pod vplivom alkohola. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

Obravnavali smo kršitev javnega reda in miru. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog.

Policisti so pri rednem delu občanu zasegli manjšo količino prepovedane droge. Po opravljeni analizi sledi ustrezen ukrep.

SOBOTA, 9. december 2023
Na lokalni cesti Jurjevica – Lipovšica smo obravnavali prometno nesrečo, katero je povzročila voznica osebnega avtomobila zaradi izsiljevanja prednosti v križišču. Povzročiteljici je bil izdan plačilni nalog.

Na regionalni cesti R 655 je voznik osebnega avtomobila zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal izven vozišča in trčil v prometni znak. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

NEDELJA, 10. december 2023
Obravnavali smo dve kaznivi dejanji in sicer Tatvino suhomesnatih izdelkov in Nasilništvo. V obeh primerih bo po vseh zbranih obvestilih napisana kazenska ovadba.

OBVESTILO
V obdobju od 11. 12. 2023 do 31. 12. 2023 bomo policisti izvajali poostren nadzor cestnega prometa s poudarkom na ugotavljanju psihofizičnih sposobnosti udeležencev v cestnem prometu.

Pripravil:
Matija Petovar
Policijska postaja Ribnica

Komentiraj