Črna kronika

Poročilo dežurnih policistov PP Ribnica za vikend od 8. do 10.10.2021

Poročilo za vikend
Poročilo za vikend

RibnicaPoročanje dežurnih policistov Policijske postaje Ribnica za petek, soboto in nedeljo (8., 9. in 10. okotber 2021):

PETEK, 8. oktober 2021
Obveščeni smo bili o prometni nesreči I. kategorije. Obema udeležencema je bilo izdano Obvestilo o odstopu od ogleda.

Na glavni cesti II. reda 106 je vozniku tovornega vozila na vozilo padlo drevo, katerega je nato tudi prevozil ter pri tem poškodoval vozilo. O zadevi bo napisan uradni zaznamek.

V Ribnici smo obravnavali tatvino artiklov iz dveh trgovin. Osumljenca sta bila s strani policistov izsledena in zaseženi so jima bili odtujeni predmeti. Po vseh zbranih obvestilih sledi zoper njiju kazenska ovadba.

SOBOTA, 9. oktober 2021
Na regionalni cesti R 653 je voznik osebnega avtomobila povozil srno. Za poginulo srno je poskrbel revirni lovec, vozniku pa je bilo izdano Obvestilo o odstopu od ogleda.

Na regionalni cesti R 212 je voznik osebnega avtomobila povozil jazbeca. Za poginulega jazbeca je poskrbel revirni lovec, o zadevi pa bo napisan uradni zaznamek.

Obravnavali smo kaznivo dejanje Poškodovanje tuje stvari, kjer je osumljenec poškodoval ogledala na štirih vozilih in razbil vrata na stanovanjskem bloku. Po vseh zbranih obvestilih sledi zoper osumljenca kazenska ovadba.

NEDELJA, 10. oktober 2021
Na lokalni cesti Rob – Dolščaki je voznica osebnega avtomobila med vožnjo zaspala in trčila v obcestni jarek. Voznici je bil izdan plačilni nalog.

Na glavni cesti II. reda 106 smo obravnavali prometno nesrečo I. kategorije s pobegom. Po vseh zbranih obvestilih sledi ustrezen izdelek.

OBVESTILO
Policisti bomo v času od 11.10.2021 do 17.10.2021 izvajali poostren nadzor cestnega prometa nad vozniki tovornih vozil in avtobusov.

Pripravil:
Matija Petovar
Policijska postaja Ribnica

Komentiraj