Črna kronika

Poročilo dežurnih policistov PP Ribnica za vikend, od 8.6. do 10.6.2012

Poročilo za vikend, 8. - 10. junij  2012

Poročilo za vikend, 8. - 10. junij 2012

RibnicaPoročanje dežurnih policistov Policijske postaje Ribnica za petek, soboto in nedeljo (8., 9. in 10. junij 2012): PETEK, 8.6.2012 – Obravnavali smo tatvino goriva iz delovnega stroja v bližini naselja Žlebič. Po vseh zbranih obvestilih bo napisana kazenska ovadba.

S strani občana smo bili obveščeni o poginu čebel. Ugotovljeno je bilo, da je v zadnjih desetih dneh pomrlo približno 10.000 čebel. Na kraju sta bila pri ogledu navzoča tudi veterinar in kmetijski inšpektor, slednji pa je vzel vzorce za analizo in nadaljnje ukrepanje.

SOBOTA, 9.6.2012
Na policijski postaji se je zglasil občan in povedal, da mu je neznani voznik pri premiku z vozilom poškodoval osebni avtomobil, katerega je imel parkiranega na parkirišču pred trgovino SPAR. Na vozilu je nastala materialna škoda za približno 800 EUR. O zadevi bo napisan uradni zaznamek.

NEDELJA,10.6.2012
Na policijsko postajo je poklical občan in povedal, da je neznani voznik podrl elektro-omarico in s kraja odpeljal. Z zbiranjem obvestil je bil povzročitelj izsleden, ugotovljeno pa je bilo, da je prometno nesrečo povzročil zaradi neprilagojene hitrosti. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

V Ortneku pa smo na obvestilo anonimnega občana obravnavali tatvino goriva iz delovnega stroja. Storilci so bili kmalu po dejanju izsledeni, zoper njih pa bo napisana kazenska ovadba.

Pripravil:
Jože Grže, policist I
Policijska postaja Ribnica

Komentiraj