Črna kronika

Poročilo dežurnih policistov PP Ribnica za vikend, od 7.9. do 9.9.2012

Poročilo za vikend
Poročilo za vikend
Poročilo za vikend, 7. - 9. 9. 2012

Poročilo za vikend, 7. - 9. 9. 2012

RibnicaPoročanje dežurnih policistov Policijske postaje Ribnica za petek, soboto in nedeljo (7., 8. in 9. september 2012): PETEK, 7.9.2012 – Obravnavali smo kaznivo dejanje Ponarejanje denarja, kjer je bilo ugotovljeno, da sta dve osebi spravljali v obtok ponarejene bankovce za 50 EUR. Zoper obe osebi je bilo odrejeno pridržanje,  sledi pa kazenska ovadba. V tej zvezi bi opozorili občane, predvsem pa gostinske lokale in trgovine, da so pozorni pri plačilih z bankovci za 50 EUR.

[oglas tip=”200×200″ p=”D”]Sprejeli smo prijavo za tatvino reg. tablice. Kaznivo dejanje bo odstopljeno v nadaljnjo reševanje krajevno pristojni PP Ljubljana Moste.

SOBOTA, 8.9.2012
Obravnavali smo kaznivo dejanje Roparske tatvine, kjer je bilo ugotovljeno, da so neznanci s silo oškodovancu odtujili prstan in uhan. Po vseh zbranih obvestilih sledi kazenska ovadba.

Na PP se je zglasil občan in prijavil tatvino obeh reg. tablic z vozila, katera je bila izvršena v Ljubljani. Kaznivo dejanje bo zaradi krajevne pristojnosti odstopljeno v nadaljnjo reševanje PP Ljubljana Moste.

NEDELJA, 9.9.2012
Obveščeni smo bili o poškodovanju priključka za siliranje. Ugotovljeno je bilo, da je neznanec na stebla koruze pritrdil kose železa, med siliranjem pa je en kos potegnilo v priključek in ga poškodovalo. O zadevi bo napisano poročilo na ODT.

OBVESTILO:

Do nedelje 16.9.2012 poteka poostren nadzor glede uporabe varnostnega pasu in varnostnih čelad ter mobilnih telefonov med vožnjo. V tej zvezi opozarjamo udeležence v cestnem prometu na dosledno spoštovanje cestno prometnih predpisov.

Pripravil:
Matija Petovar, policist I
Policijska postaja Ribnica

Komentiraj