Črna kronika

Poročilo dežurnih policistov PP Ribnica za vikend, od 7.3. do 9.3.2014

Poročilo za vikend
Poročilo za vikend
Poročilo  za vikend, od 7.3. do 9.3.2014

Poročilo za vikend, od 7.3. do 9.3.2014

RibnicaPoročanje dežurnih policistov Policijske postaje Ribnica za petek, soboto in nedeljo (7., 8. in 9. marec 2014): Policisti so obravnavali KD poskusa preprečitve uradnega dejanja zoper policiste PP Kočevje. Storilec je bil pridržan in bo priveden z KO Preiskovalnemu sodniku.

Policisti so obravnavali dva primera povoženja divjadi, kjer je na vozilih nastala materialna škoda. V obeh primerih je bilo napisano obvestilo o odstopu od ogleda.

Na PP se je zglasila oškodovanka, katera je prijavila, da je bila na zabavi, kjer je bila s strani druge udeleženke fizično napadena. Po vseh zbranih obvestilih bo zoper kršitelja izveden ustrezen ukrep.

Zaradi vožnje pod vplivom alkohola je bilo kršiteljici odvzeto VD in izdan plačilni nalog.

Obravnavali smo poskus vloma v stanovanjsko hišo, kjer je storilec odšel s kraja brez da bi karkoli odtujil. Napisana bo KO.

Policisti so bili napoteni na bencinski servis, kjer je prišlo do sprožitve alarmne naprave. Pri pregledu objekta ni bilo opaženih znakov vloma, po vsej verjetnosti je šlo za napako. Podana povratna informacija.

Drugih interventnih dogodkov nismo beležili.

Policisti bomo v času od 10. 3. 2014 do 16. 3. 2014 opravljali evropsko usklajeno obdobno akcijo »Seatbelt«, poostren nadzor v zvezi uporabe varnostnega pasu in varnostnih čelad. V zvezi tega bo poostren nadzor prometa in ugotavljanje kršitev udeležencev v prometu.

Pripravil:
Toni Vidmar
Policijska postaja Ribnica

Komentiraj