Črna kronika

Poročilo dežurnih policistov PP Ribnica za vikend od 6. do 8.5.2022

Poročilo za vikend
Poročilo za vikend

RibnicaPoročanje dežurnih policistov Policijske postaje Ribnica za petek, soboto in nedeljo (6., 7. in 8. maj 2022):

PETEK, 6. maj 2022
Obravnavali smo kaznivo dejanje Mučenje živali. Po vseh zbranih obvestilih sledi zoper osumljenca kazenska ovadba.

Na Turjaku smo obravnavali prometno nesrečo I. kategorije. Ugotovljeno je bilo, da voznica ni ukrenila vse potrebno, da se pakirano vozilo ne bi moglo samo premakniti, saj je le to samo krenilo z mesta in trčilo v drevo. Voznici je bil izdan plačilni nalog.

Sprejeli smo prijavo za kaznivo dejanje Poškodovanje ometa na stanovanjski hiši. Oškodovanec je podal izjavo o umiku predloga za pregon storilca kaznivega dejanja.

SOBOTA, 7. maj 2022
Na regionalni cesti R 653 je voznik osebnega avtomobila povozil srno. Vozniku je bilo izdano Obvestilo o odstopu od ogleda.

Na glavni cesti II. reda 106 smo obravnavali prometno nesrečo, kjer je voznik osebnega avtomobila zaradi neprilagojene hitrosti trčil v skalnato brežino. Vozniku je bil izdan plačilni nalog.

NEDELJA, 8. maj 2022
Na regionalni cesti R 655 se je voznik osebnega avtomobila umikal divjadi ter trčil v obcestni smernik in pretrgal trak el. pastirja. O zadevi bo napisan uradni zaznamek.

Na regionalni cesti R 655 je neznani voznik trčil v obcestna smernika in pretrgal trak el. pastirja ter odpeljal s kraja. Po vseh zbranih obvestilih sledi ustrezen izdelek.

Na lokalni cesti Ortnek – Sv. Gregor je voznica osebnega avtomobila povozila srno. Za poškodovano srno je poskrbel revirni lovec, voznici pa je bilo izdano Obvestilo o odstopu od ogleda.

Pripravil:
Matija Petovar
Policijska postaja Ribnica

Komentiraj