Črna kronika

Poročilo dežurnih policistov PP Ribnica za vikend, od 6.9. do 8.9.2013

Poročilo za vikend
Poročilo za vikend
Poročilo  za vikend, od 6.9. do 8. 9. 2013

Poročilo za vikend, od 6.9. do 8. 9. 2013

RibnicaPoročanje dežurnih policistov Policijske postaje Ribnica za petek, soboto in nedeljo (6., 7. in 8. september 2013): Oškodovanec je na tukajšnji Policijski postaji prijavil tatvino kozlička, katerega mu je, 31.08.2013, odpeljal NN storilec. Z dejanjem je oškodovan za okoli 80EUR.

Zaradi kršitve Zakona o javnem redu in miru, je bil kršitelju izdan plačilni nalog.

Neznanec je, na parkirnem prostoru v Ribnici, z ostrim predmetom poškodoval lak na vozilu, tako da je lastniku povzročil za okoli 300EUR materialne škode.

Voznica osebnega avtomobila, je na G2 106 v Prigorici, zbila psa. Na vozilu je nastalo za okoli 300EUR mat.škode.

Sprejeli smo prijavo kaznivega dejanja Krivolova.

[oglas tip=”200×200″]Opravili smo zavarovanje kraja požara, do katerega je prišlo v podjetju Fibran Nord d.o.o. v Sodražici.

Opravili smo ogled kraja prometne nesreče v Žimaricah, v kateri  je voznica os.avtomobila zapeljala izven vozišča, v bližnji potok ,kjer se je z vozilom prevrnila na bok. V nesreči se je lažje telesno poškodovala, zaradi česar ji je bila nudena prva pomoč v ZD Ribnica.

Voznik osebnega avtomobila, je na relaciji Dolenja vas-Grčarice, z vozilom zbil srno. Na vozilu je nastalo za okoli 500EUR materialne škode, srna je po trčenju pobegnila v gozd.

Pripravil:
Bojan Kramžar
Policijska postaja Ribnica

Komentiraj