Črna kronika

Poročilo dežurnih policistov PP Ribnica za vikend, od 5.6. do 7.6.2015

Poročilo za vikend
Poročilo za vikend

Ribnica – Poročanje dežurnih policistov Policijske postaje Ribnica za petek, soboto in nedeljo (5., 6. in 7. junij 2015): Obravnavali smo kaznivo dejanje tatvine bakrene strešne kritine, s katerim je NN storilec lastnika oškodoval za cca. 4.000 EUR. Po vseh zbranih obvestil bo podana kazenska ovadba.

Na glavni cesti G2 106 na Bregu smo obravnavali prometno nesrečo z manjšo materialno škodo. Udeležencema je bilo izdano obvestilo o odstopu od ogleda.

Dne 6.6.2015 ob 12.15 uri, smo na glavni cesti G2 106,  pri naselju Prilesje, obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo, pri kateri naj bi povzročitelj  nesreče, voznik belega Renault Clia,  s kraja odpeljal.
Zaradi razjasnitve okoliščin naprošamo morebitne očividce nesreče, da pokličejo na tuk. PP ali interventno štev. 113.

V bližini naselja Žlebič, je bilo najdeno kolo z motorjem znamke Tomos avtomatic, rdeče barve, katero je shranjeno na tuk. PP, kjer ga lastnik lahko prevzame.

V reži bančnega avtomata NLB v Sodražici, je bil dne 7.6.2015 v popoldanskem času najden denar. Lastnik ga lahko prevzame na tuk. PP.

Na parkirnem prostoru v Ribnici je NN voznik poškodoval parkirano vozilo. O zadevi bo napisan uradni zaznamek.

Mladoletnemu vozniku, za katerega je bilo ugotovljeno, da ne poseduje veljavnega vozniškega dovoljenja, je bilo zaseženo kolo z motorjem.

V času med 8.7.2015 in 21.6.2015, bomo izvajali evropsko usklajen poostren nadzor cestnega prometa s poudarkom na kršitvah voznikov, ki bodo prekoračili hitrost.

Pripravil:
Mitja Andoljšek
Policijska postaja Ribnica

Komentiraj