Črna kronika

Poročilo dežurnih policistov PP Ribnica za vikend, od 5.12. do 7.12.2014

Poročilo za vikend
Poročilo za vikend
Poročilo  za vikend  od 5.12. do 7.12.2014

Poročilo za vikend od 5.12. do 7.12.2014

RibnicaPoročanje dežurnih policistov Policijske postaje Ribnica za petek, soboto in nedeljo (5., 6. in 7. december 2014): Policisti PP Ribnica smo preko vikenda obravnavali:
–    Kaznivo dejanje poskus vloma v hišo. Pri tem je nastala materialna škoda. Po vseh zbranih obvestilih sledi kazenska ovadba.
–    Kaznivo dejanje neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedano drogo.  Zoper osumljenca bo po vseh zbranih obvestilih napisana kazenska ovadba.
–    Prometno nesrečo, ki se je pripetila na parkirišču v Ribnici, kjer je neznani voznik z neznanim vozilom poškodoval parkirano vozilo in nato s kraja odpeljal.
–    V Ribnici so bili najdeni ključi, ki se nahajajo na PP Ribnica.
–    Na območju PP Vič smo obravnavali prometno nesrečo, kjer je voznica z osebnim vozilom zaradi neprilagojene hitrosti zapeljala z vozišča. Nastala je materialna škoda.
–    Zaradi vožnje pod vplivom alkohola je bilo vozniku osebnega avtomobila začasno odvzeto vozniško dovoljenje. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog.
–    Kaznivo dejanje in sicer naj bi NN storilec v Sodražici v stanovanjski hiši odprl pipo za izpust usedlin v cisterni. Iz cisterne je v odtočni kanal na tleh, ter nato po odtočni cevi v potok Bistrica izteklo 1000 litrov kurilnega olja. Po dejanju je kraj zapustil v neznani smeri. Na kraj so prišli gasilci, ki  namestili lovilce oljnih madežev. Vsi stanujoči na naslovu so bili opozorjeni na nevarnost vdihavanja hlapov kurilnega olja. Po vseh zbranih obvestilih sledi kazenska ovadba.

Opozarjamo pa tudi vse voznike, da prilagodijo vožnjo razmeram na cesti, saj je zaradi rahlega dežja spolzka cesta in da se v tem mesecu opravlja poostren nadzor nad psihofizičnem stanju voznikov.
Varno vožnjo vam želi PP Ribnica!

Pripravil:
Darija Divjak
Policijska postaja Ribnica

Komentiraj