Črna kronika

Poročilo dežurnih policistov PP Ribnica za vikend, od 5.10. do 7.10.2012

Poročilo za vikend
Poročilo za vikend
Poročilo za vikend, 5. - 7.10. 2012

Poročilo za vikend, 5. - 7.10. 2012

RibnicaPoročanje dežurnih policistov Policijske postaje Ribnica za petek, soboto in nedeljo (5., 6. in 7. oktober 2012): V petek, 5.10.2012 smo v Ribnici obravnavali prometno nesrečo s telesnimi poškodbami, katera se je zgodila zaradi izsiljevanja prednosti v križišču. Na vozilih je nastala materialna škoda za približno 15.000 EUR, po vseh zbranih obvestilih pa zoper povzročitelja sledi ustrezen izdelek.

V Velikih poljanah smo opravili ogled poskusa vloma v vikend. Neznani storilec je z neznanim predmetov na vzvod vlomil  skozi okno ter prišel v notranjost, od kjer pa ni odtujil ničesar. O zadevi bo napisana kazenska ovadba.

SOBOTA, 6.10.2012
V soboto smo v Ribnici opravili ogled kraja kaznivega dejanja poškodovanje tuje stvari. Neznani storilec je na delovnem stroju odprl čepe olja, nato pa spravil stroj v pogon, zaradi česar je olje pričelo brizgati ven in poškropilo fasado bližnje stavbe. Za storilci še poizvedujemo, napisana pa bo kazenska ovadba.

[oglas tip=”250×250″ p=”D”]Opravili smo oglede treh prometnih nesreč in sicer se je prva zgodila v Ribnici, kjer se udeleženca nista mogla dogovoriti o krivdi in so si njune izjave nasprotujoče, zato bo napisan uradni zaznamek, v drugem primeru je neznani voznik kombiniranega vozila na Dolenjevaškem polju oplazil kolesarko in s kraja odpeljal, po vseh zbranih obvestilih sledi ustrezen izdelek, v tretjem primeru pa je neznani voznik poškodoval vozilo, ki je bilo parkirano v Ljubljani in bo napisan uradni zaznamek.

Obravnavali pa smo tudi prometno nesrečo z udeležbo divjadi in sicer je voznik osebnega avtomobila v naselju Zamostec povozil medveda. Na vozilu je nastala materialna škoda v višini 3.000 EUR, za poginulega medveda je poskrbel revirni lovec, o zadevi pa bo napisan uradni zaznamek.

NEDELJA, 7.10.2012
V nedeljo pa smo v Ribnici obravnavali kaznivo dejanja poškodovanje tuje stvari in sicer je neznani storilec sosedu ob meji porezal vrhove borovcev, enega pa je izpulil ter ga s tem oškodoval za približno 200 EUR. Po vseh zbranih obvestilih bo napisana kazenska ovadba.

Pripravil
Jože Grže, policist I
Policijska postaja Ribnica

Komentiraj