Črna kronika

Poročilo dežurnih policistov PP Ribnica za vikend od 31.5. do 2.6.2024

Poročilo za vikend
Poročilo za vikend

RibnicaPoročanje dežurnih policistov Policijske postaje Ribnica za petek, soboto in nedeljo (31. maj, 1. in 2. junij 2024):

PETEK, 31. maj 2024
Obravnavali smo poskus samomora. O zadevi bo napisano poročilo na ODT.

Obveščeni smo bili o požaru na stanovanjski hiši. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je v streho stanovanjske hiše udarila strela. Na kraju so bili gasilci PGD Rob in PGD Velike Lašče, kateri so požar pogasili.

Obravnavali smo dve prometni nesreči I. kategorije. V obeh primerih je bilo udeležencem izdano Obvestilo o odstopu od ogleda.

Na glavni cesti II. reda 106 je voznica osebnega avtomobila povozila srno. Voznici je bilo izdano Obvestilo o odstopu od ogleda.

SOBOTA, 1. junij 2024
Opravili smo ogled osebnega avtomobila, katerega je na parkirnem prostoru pri premiku z vozilom poškodoval neznani voznik z neznanim vozilom. O zadevi bo napisan uradni zaznamek.

Na glavni cesti II. reda 106 smo obravnavali prometno nesrečo I. kategorije, katera se je zgodila zaradi nepravilnega prehitevanja voznice osebnega avtomobila. Povzročiteljici je bil izdan plačilni nalog.

Na glavni cesti II. reda 106 je voznik osebnega avtomobila povozil srno. Za poginulo srno je poskrbel revirni lovec, vozniku pa je bilo izdano Obvestilo o odstopu od ogleda.

Obveščeni smo bili o pretepu več oseb. Po vseh zbranih obvestilih sledi ustrezen ukrep.

Sprejeli smo prijavo za kaznivo dejanje lahka telesna poškodba. Po vseh zbranih obvestilih sledi kazenska ovadba.

NEDELJA, 2. junij 2024
Nismo obravnavali interventnih dogodkov za poročanje.

Pripravil:
Matija Petovar
Policijska postaja Ribnica

Komentiraj