Črna kronika

Poročilo dežurnih policistov PP Ribnica za vikend, od 30.8. do 1.9.2013

Poročilo za vikend
Poročilo za vikend
Poročilo  za vikend, od 30.8. do 1. 9. 2013

Poročilo za vikend, od 30.8. do 1. 9. 2013

RibnicaPoročanje dežurnih policistov Policijske postaje Ribnica za petek, soboto in nedeljo (30. in 31. avgust ter 1. september 2013): Preko vikenda smo policisti obravnavali Kršitev javnega reda in miru v zasebnem prostoru. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog.
Kaznivo dejanje v Loškem potoku, kjer je neznani storilec vlomil v gostinski objekt.

V Slatniku kaznivo dejanje vloma v stanovanjsko hišo in na Novi Štifti tatvino fotoaparata iz osebnega avtomobila. Po vseh zbranih obvestilih bodo napisane kazenske ovadbe.

Glede na to, da je danes prvi šolski dan, naprošamo vse udeležence v cestnem prometu, da vozijo previdno in skladno s predpisi. V okolici šol naj bodo še posebej previdni na šolarje in kolesarje, saj je ravnanje razposajenih otrok velikokrat nepredvidljivo. Starši, ki nameravajo otroke pripeljati v šolo s svojimi vozili, naj parkirajo na ustreznih parkiriščih in poskrbijo za varno vstopanje in izstopanje.

Udeležence v cestnem prometu prav tako obveščamo, da se bodo tudi na območju PP Ribnica izvajali poostreni nadzori nad hitrostjo vozil, uporabe zadrževalnih sistemov in drugih kršitev cestno-prometnih predpisov.

Pripravila:
Darija Divjak
Policijska postaja Ribnica

2 komentarja

  • Ga. Darija Divjak in ostali ki pišete prispevke pazite prosim na slovnico in njene napake! Loški Potok se namreč piše oboje z veliko začetnico, ker je to naseljeno območje in ni vrh, potok ali kaj drugega…Naj Vas spomnim da se Loški Potok že več kot 30 let piše z veliko začetnico.

    Lp

  • Vsem je poznano, da je ga. Darija nepismena. Branje njenih pisnih skropucal daje vtis, kot da nima končane niti osnovne šole.

Komentiraj