Črna kronika

Poročilo dežurnih policistov PP Ribnica za vikend od 30.7. do 1.8.2021

Poročilo za vikend
Poročilo za vikend

RibnicaPoročanje dežurnih policistov Policijske postaje Ribnica za petek, soboto in nedeljo (30. in 31. julij ter 1. avgust 2021):

PETEK, 30. julij 2021
Na glavni cesti II. reda 106 smo obravnavali prometno nesrečo I. kategorije. Obema udeležencema je bilo izdano Obvestilo o odstopu od ogleda.

V trgovini v Ribnici smo obravnavali tatvino artiklov. Po vseh zbranih obvestilih sledi kazenska ovadba.

Opravili smo ogled osebnega avtomobila, katerega je na parkirnem prostoru v Ribnici pri premiku z vozilom poškodoval neznani voznik z neznanim vozilom. O zadevi bo napisan uradni zaznamek.

Na regionalni cesti R 212 je voznik osebnega avtomobila povozil srno. Vozniku je bilo izdano Obvestilo o odstopu od ogleda.

SOBOTA, 31. julij 2021
S strani občana je bil v gozdu najden odvržen živalski kadaver. Po vseh zbranih obvestilih bo obveščena veterinarska inšpekcija.

S strani občana je bil na bankomatu v Loškem Potoku najden pozabljen denar. Lastnik oz. lastnica lahko denar prevzame na tuk. PP.

V trgovini v Ribnici smo obravnavali tatvino artiklov. Po vseh zbranih obvestilih sledi kazenska ovadba.

Obravnavali smo kaznivo dejanje Nasilje v družini. Osumljencu je bil izrečen ukrep prepovedi približevanja, zoper njega pa sledi tudi kazenska ovadba.

Obveščeni smo bili o kršitvi prepovedi približevanja. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog.

Policisti so pri rednem delu občanu zasegli manjšo količino prepovedane droge. Po opravljeni analizi sledi ustrezen ukrep.

NEDELJA, 1. avgust 2021
Na lokalni cesti Velike Lašče – Podsmreka je voznik osebnega avtomobila zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal izven vozišča in trčil v drevo. Vozniku je bil izdan plačilni nalog.

Sprejeli smo prijavo za kaznivo dejanje Poškodovanje tuje stvari. Po vseh zbranih obvestilih sledi kazenska ovadba.

Na glavni cesti II. reda 106 pa smo obravnavali še dva primera povoženja divjadi.

Pripravil:
Matija Petovar
Policijska postaja Ribnica

Komentiraj