Črna kronika

Poročilo dežurnih policistov PP Ribnica za vikend, od 30.3. do 1.4.2012

Poročilo za vikend, 30.3. - 1.4. 2012

Poročilo za vikend, 30.3. - 1.4. 2012

RibnicaPoročanje dežurnih policistov Policijske postaje Ribnica za petek, soboto in nedeljo (30. in 31. marec ter 1. april 2012): V petek nismo obravnavali interventnih dogodkov za poročanje.

SOBOTA, 31.3.2012
Na regionalni cesti izven naselja Sodražica je voznik osebnega avtomobila povozil zajca. O zadevi bo napisan UZ.

Policisti so pri občanu opravili hišno preiskavo in zasegli prepovedane droge ter pripomočke za preprodajo le te. Po vseh zbranih obvestilih sledi kazenska ovadba.

Opravili smo ogled osebnega avtomobila, katerega je na parkirnem prostoru poškodoval neznani voznik z neznanim vozilom. Napisan bo UZ.

Na lokalni cesti Sodražica – Sv. Gregor smo obravnavali prometno  nesrečo, v kateri so bila udeležena tri vozila in do katere je prišlo zaradi vožnje po nasprotnem smernem vozišču voznice osebnega avtomobila. Povzročiteljici je bil izdan plačilni nalog.

S strani občanke je bila v Ribnici najdena ženska ročna ura, katero lahko lastnica prevzame na tuk. PP.

NEDELJA, 1.4.2012
Na lokalni cesti Dolenja vas – Rakitnica je voznik motornega kolesa zbil srno in se pri padcu telesno poškodoval. O zadevi bo napisan UZ.

S strani občana je bilo v Ribnici najdeno moško kolo znamke Jumper Track, katerega lahko lastnik prevzame na tuk. PP.

S strani občana pa smo bili obveščeni o travniškem požaru v bližini Svete Marjete, katerega so pogasili gasilci PGD Dolenja vas.

Pripravil:
Matija Petovar, polisiat I
Policijska postaja Ribnica

Komentiraj