Črna kronika

Poročilo dežurnih policistov PP Ribnica za vikend, od 3.5. do 5.5.2013

Poročilo za vikend
Poročilo za vikend
Poročilo  za vikend, od 3. do 5. 5. 2013

Poročilo za vikend, od 3. do 5. 5. 2013

RibnicaPoročanje dežurnih policistov Policijske postaje Ribnica za petek, soboto in nedeljo (3., 4. in 5. maj 2013): PETEK, 3.5.2013 smo obravnavali kaznivo dejanje poškodovanje tuje stvari, in sicer je neznani storilec poškodoval telefonsko govorilnico pred Mercator diskontom na Ugarju. Materialna škoda znaša približno 150 EUR, po vseh zbranih obvestilih sledi ustrezen ukrep.

Obveščeni smo bili o tatvini hlodovine, in sicer je neznani storilec odtujil približno 7m3 hlodovine in s tem oškodoval lastnika za približno 1.500 EUR. Napisana bo kazenska ovadba.

Obravnavali smo še prometno nesrečo z udeležbo divjadi, napisan je bil odstop od ugotavljanja dejstev prometne nesreče ter prometno nesrečo na parkirnem prostoru, napisan bo uradni zaznamek.

SOBOTA, 4. maj 2013
Obravnavali smo prometno nesrečo z udeležbo divjadi, napisan je bil odstop od  ugotavljanja dejstev prometne nesreče.

NEDELJA, 5. maj 2013
Nismo obravnavali interventnih dogodkov.

OPOZORILO:
Zaradi pričakovanja lepega vremena in s tem na cestah povečanja udeležencev enoslednih vozil, bo med 6. 5. 2013 in 30. 5. 2013 po vsej Sloveniji potekal poostren nadzor nad kolesarji. V zvezi tega opozarjamo vse kolesarje na upoštevanje Pravil cestnega prometa in ustrezno opremo koles, predvsem na uporabo svetlobnih teles v nočnem času.

Prav tako v zvezi tega obveščamo vse voznike motornih vozil, da imajo v vidu povečanje udeležencev enoslednih vozil v cestnem prometu, ter na naj bodo pri vožnji še posebej pozorni na to skupino šibkejših udeležencev v prometu.

[oglas tip=”180×150″ p=”D”]Pripravil:
Jože Grže
Policijska postaja Ribnica

Komentiraj