Črna kronika

Poročilo dežurnih policistov PP Ribnica za vikend, od 28.9. do 30.9.2012

Poročilo za vikend
Poročilo za vikend
Poročilo za vikend, 28. - 30. 9. 2012

Poročilo za vikend, 28. - 30. 9. 2012

Ribnica Poročanje dežurnih policistov Policijske postaje Ribnica za petek, soboto in nedeljo (28., 29. in 30. september 2012): NN storilci so vlomili v stanovanjsko hišo ter odnesli več kosov zlatnine.

Opravili smo ogled vozila, katerega je na parkirišču ped stanovanjskim blokom v Ribnici poškodoval NN voznik, ter s tem lastniku povzročil za okoli 300EUR materialne škode.

Sprejeli smo prijavi o izgubi mobitelov.

[oglas tip=”200×200″ p=”D”]Znani storilce je na parcelo prijaviteljice odvrgel odpadni gradbeni material. O zadevi bo obveščena pristojna inšpekcijska služba.

Opravili smo ogled vozila v katerega je na gozdni cesti vlomil neznanec in odtujil motorno žago. Z dejanjem je lastnika oškodoval za okoli 1000EUR.

Opravili smo intervencijo na javnem kraju zaradi kršitve ZJRM, kršitelju je bil izdan plačilni nalog.

Voznik osebnega avtomobila je na reg.cesti Sodražica-Cerknica, vozil z neprilagojeno hitrostjo zaradi česar ga je zaneslo na nasprotno smerno vozišče. Pri tem je trčil v dve vozili, ki sta mu pripeljali nasproti. V nesreči je sopotnik v povzročiteljevem vozilu zadobil lahke telesne poškodbe, na vozilih pa je nastalo za okoli 10.000EUR materialne škode. Povzročitelju je bili izdan plačilni nalog.

Sprejeli smo prijavo o izgubi denarnice z vsebino, pošteni najditelj le to lahko prinese na tukajšnjo PP.

OPOZORILO

V času od 01.10.2012 do 07.10.2012 bomo izvajali poostren nadzor nad kršitvami pešcev v cestnem prometu in voznikov, ki kršijo tista zakonska določila, ki imajo za posledico ogrožanje varnosti pešcev.

Pripravil:
Bojan Kramžar, policist I
Policijska postaja Ribnica

Komentiraj