Črna kronika

Poročilo dežurnih policistov PP Ribnica za vikend, od 28.3. do 30.3.2014

Poročilo za vikend
Poročilo za vikend
Poročilo za vikend, od 28.3. do 30.3.2014

Poročilo za vikend, od 28.3. do 30.3.2014

RibnicaPoročanje dežurnih policistov Policijske postaje Ribnica za petek, soboto in nedeljo (28., 29. in 30. marec 2014): Na glavni cesti G2 106 v Žlebiču, smo obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo, do katere je prišlo zaradi izsiljevanja prednosti. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

Na Škrabčevem trgu v Ribnici smo obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo, do katere je prišlo zaradi nepravilnega premika vozila. Udeležencema je bilo izdano obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče.

Na regionalni cesti R3 653 med Loškim Potokom in Sodražico je občan povozil srno. Na vozilu je nastala materialna škoda, napisano obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče.

Prejeli smo prijavo o tatvini reg. tablic LJ25.0TP, katere je NN odtujil  na območju Ljubljane. Po zbranih obvestilih bo zadeva odstopljena pristojni PP.

Obravnavali smo tatvino bakrenega žleba, katerega je NN odtujil iz stanovanjske hiše in lastnika oškodoval za cca. 250 EUR. Po zbranih obvestilih bo podana kazenska ovadba..

Obravnavali smo prijavo kaznivega dejanja Poškodovanje tuje stvari, pri katerem je NN uničil okrasna drevesa in  lastnika oškodoval za cca. 300 EUR. Po zbranih obvestilih bo podana kazenska ovadba.

Obravnavali smo kršitev javnega redu in miru v gostinskemu lokalu. Kršiteljema je bil izdan plačilni nalog, eden pa je bil tudi pridržan do iztreznitve.

Posredovali smo pri pretepu pred gostinskim lokalom, pri katerem je bila ena oseba lahko telesno poškodovana. Po zbranih obvestilih bo zoper kršitelja izveden ustrezen ukrep.

Pripravil:
Mitja Andoljšek
Policijska postaja Ribnica

Komentiraj