Črna kronika

Poročilo dežurnih policistov PP Ribnica za vikend, od 26.8. do 28.8.2016

Poročilo za vikend
Poročilo za vikend

RibnicaPoročanje dežurnih policistov Policijske postaje Ribnica za petek, soboto in nedeljo (26., 27. in 28. avgust 2016): NN je iz odklenjene kleti stanovanjske hiše odnesel motorno žago. Z dejanjem je lastnika oškodoval za okoli 500EUR.
Občan je na G2 106 našel denarnico z dokumenti državljana Nemčije.

Na prireditvenem prostoru v Ribnici je prišlo do pretepa med dvema obiskovalcema, po vseh zbranih obvestilih bo zoper kršitelja ustrezno ukrepano.

Intervenirali smo v romskem naselju, kjer je kršitelj brez vzroka udaril drugega občana. Kršitelju bo izdan plačilni nalog.

Vozniku osebnega avtomobila je na relaciji med Žlebičem in Sodražico, pred vozilo pritekla lisica, katero je zadel s sprednjim delom vozila. Za poginulo lisico je poskrbel higienik, na vozilu je nastalo za okoli 200EUR materialne škode.

Sprejeta je bila prijava KD Nasilja v družini v katerem je osumljeni izvajal fizično nasilje nad svojo mamo.

V Velikih Laščah se je izgubila čistokrvna psička pasme Maltežan, bele barve s pripeto roza-rdečo ovratnico.

V Goriči vasi je bilo najdeno moško gorsko kolo znamke Maximum, lastnik le tega lahko prevzame na tukajšnji PP.

NN je s tovornega vozila parkiranega v Ribnici odtujil več različni alkoholnih in brezalkoholnih pijač ter lastnika oškodoval za okoli 500EUR.

Vozniku je bilo zasežen osebni avtomobil, ker je vozil neregistrirano vozilo, za vožnjo pa ni imel veljavnega vozniškega dovoljenja. Zoper njega bo podan obdolžilni predlog.

Pripravil:
Bojan Kramžar
Policijska postaja Ribnica

Komentiraj