Črna kronika

Poročilo dežurnih policistov PP Ribnica za vikend od 25. do 27.8.2023

Poročilo za vikend
Poročilo za vikend

RibnicaPoročanje dežurnih policistov Policijske postaje Ribnica za petek, soboto in nedeljo (25., 26. in 27. avgust 2023):

PETEK, 25. avgust 2023
Na lokalni cesti na relaciji Jurjevica – Lipovšica je voznik osebnega avtomobila povozil srno. O zadevi bo napisan uradni zaznamek.

S strani občana smo bili obveščeni o kršitvi javnega reda in miru. Na kraju je bilo ugotovljeno, da gre za lažno naznanitev prekrška, zaradi česar je bilo prijavitelju izdan plačilni nalog.

Na PP se je zglasil občan in prijavil poskus vloma v vozilo. Opravljen je bil ogled vozila, kaznivo dejanje pa bo odstopljeno v nadaljnjo obravnavo pristojni PP Kočevje.

Na regionalni cesti R 655 je voznik osebnega avtomobila povozil jazbeca. Vozniku je bilo izdano Obvestilo o odstopu od ogleda.

Obravnavali so kaznivo dejanje Povzročitve hude telesne poškodbe. Po vseh zbranih obvestilih sledi kazenska ovadba.

SOBOTA, 26. avgust 2023
Opravili smo ogled osebnega avtomobila, katerega je na parkirnem prostoru poškodoval neznani voznik z neznanim vozilom. O zadevi bo napisan uradni zaznamek.

Obravnavali smo kaznivo dejanje, kjer je neznani storilec poškodoval osebni avtomobil. Po vseh zbranih obvestilih sledi kazenska ovadba.

NEDELJA, 27. avgust 2023
Na glavni cesti II. reda 106 smo obravnavali prometno nesrečo I. kategorije, katere povzročitelj je po trčenju odpeljal naprej. Po vseh zbranih obvestilih sledi ustrezen izdelek.

Na glavni cesti II. reda 106 pa smo obravnavali še eno prometno nesrečo, katero je povzročil voznik osebnega avtomobila zaradi vožnje na prekratki varnosti razdalji. V prometni nesreči so štiri osebe utrpele lažje telesne poškodbe, povzročitelju pa bo izdan plačilni nalog.

OBVESTILO
V času od 28. 8. 2023 do 8. 9. 2023 bomo izvajali poostren nadzor nad ugotavljanjem cestnoprometnih predpisov, s poudarkom nad zagotavljanjem varstva otrok pri prihajanju v šolo in odhajanju iz šole ter ugotavljanju kršitev glede hitrosti.

Pripravil:
Matija Petovar
Policijska postaja Ribnica

Komentiraj