Črna kronika

Poročilo dežurnih policistov PP Ribnica za vikend, od 24.8. do 26.8.2012

Poročilo za vikend, 24. - 26. 8.  2012

Poročilo za vikend, 24. - 26. 8. 2012

Ribnica Poročanje dežurnih policistov Policijske postaje Ribnica za petek, soboto in nedeljo (24., 25. in 26. avgust 2012): Opravili smo ogled vozila, katerega je NN poškodoval na parkirišču v Kočevju, tako da je lastnici povzročil za okoli 150EUR materialne škode. O zadevi bo napisan uradni zaznamek.

[oglas tip=”180×150″ p=”D”]Voznik motornega kolesa je izgubil reg.tablico LJYZF-R6, najditelj le to lahko prinese na tukajšnjo Policijsko postajo.

V Rakitnici so v bližini stanovanjskih hiš opazili medvedjega mladiča.

Kolesar se je zaletel v manjšega psa, kateri mu je skočil pred kolo. Pri tem je kolesar pade ter se lažje telesno poškodoval. Zoper lastnika psa bo uveden hitri postopek.

Intervenirali smo na javnem kraju, kjer je prišlo do pretepa. Po vseh zbranih obvestilih bo zoper storilce ustrezno ukrepano.

Intervenirali smo pri pretepu, v katerem je večja skupina napadla reditelja na javni prireditvi in ga telesno poškodovala. Po vseh zbranih obvestilih bo zoper storilce podana kazenska ovadba.

Zaradi lažne prijave, bo storilcu izdan plačilni nalog.

OBVESTILO

Vse udeležence v prometu,  obveščamo, da se bo, v času od 27.08.2012 do 31.08.2012, izvajal poostren nadzor prometa v okolici šol, vrtcev oz. krajev, kjer se najpogosteje zadržujejo otroci, s poudarkom na obveznostih voznikov do pešcev,  nadzor nad hojo pešcev in njihovo upoštevanje prometnih znakov.

Pripravil:
Bojan Kramžar, policist I
Policijska postaja Ribnica

Komentiraj