Črna kronika

Poročilo dežurnih policistov PP Ribnica za vikend, od 24.10. do 26.10.2014

Poročilo za vikend
Poročilo za vikend
Poročilo  za vikend, od 24.10. do 26.10.2014

Poročilo za vikend, od 24.10. do 26.10.2014

RibnicaPoročanje dežurnih policistov Policijske postaje Ribnica za petek, soboto in nedeljo (24., 25. in 26. oktober 2014): Policisti so obravnavali prometno nesrečo, do katere je prišlo zaradi nenadnega zaviranja udeleženca. Ker se izjave vseh udeleženih razlikujejo bo ustrezen ukrep izveden po vseh zbranih obvestilih. V istem dogodku pa je prišlo tudi do kršitve JRM, kjer je bil kršitelju izdan plačilni nalog.

Obravnavali so tudi tatvino bakrene kritine iz razpela ob cesti. Napisana bo kazenska ovadba na ODT.

Obravnavali so tudi prometno nesrečo z udeležbo divjadi, kjer je bilo udeležencu napisano potrdilo o odstopu od ogleda.

Prav tako so obravnavali prometno nesrečo, kjer je prišlo samo do materialne škode, zato je bilo udeležencema izdano obvestilo o odstopu od ogleda.

Na PP se je zglasil občan, kateri je prijavil, da mu je z neznanega tovornega vozila na njegovo vozilo padel neznan predmet in mu poškodoval osebni avtomobil. O zadevi bo sestavljen UZ.

Obravnavali so tudi vlom v vozilo in sicer je neznani storilec preko noči vlomil v parkirano kombinirano vozilo in odtujil vrednejše predmete. O zadevi bo napisana kazenska ovadba.

Zaradi vožnje pod vplivom alkohola je bilo občanu odvzeto VD in izdan plačilni nalog.

Prav tako je bilo zaradi vožnje pod vplivom alkohola odvzeto vozniško dovoljenje občanu, kateri je bil odpeljan na strokovni pregled. Po prejetem rezultatu bo izveden ustrezen ukrep.

Drugih interventnih dogodkov nismo obravnavali.

Pripravil:
Toni Vidmar
Policijska postaja Ribnica

Komentiraj