Črna kronika

Poročilo dežurnih policistov PP Ribnica za vikend, od 23.10. do 25.10.2015

Poročilo za vikend
Poročilo za vikend

RibnicaPoročanje dežurnih policistov Policijske postaje Ribnica za petek, soboto in nedeljo (23., 24. in 25. oktober 2015): Obravnavali smo kaznivo dejanje Odvzem mladoletne osebe. Zoper storilko bo podana kazenska ovadba.

Obravnavali smo vlom v stanovanjsko hišo, pri katerem si  je NN storilec prisvojil manjšo količino denarja in zlatnine. O zadevi bo napisana kazenska ovadba.

V naselju Ribnica smo obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo in lahkimi telesnimi poškodbami, do katere je prišlo zaradi izsiljevanja prednosti.  Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog, drugemu udeležencu, za katerega je bilo ugotovljeno, da je v času prometne nesreče vozil pod vplivom alkohola, pa je bilo odvzeto vozniško dovoljenje in izdan plačilni nalog .

Na regionalni cesti R212 pri Vinicah je voznik os. avtomobila povozil srnjaka. Izdano mu je bilo obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče.

Na lokalni cesti Lipovšica-Jurjevica je voznik os. avtomobila povozil srno. Izdano mu je bilo obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče.

Na regionalni cesti R212 pri Žimaricah je voznica os. avtomobila zbila konja. O zadevi bo napisan uradni zaznamek, lastniku konja pa bo izdan plačilni nalog.

Večkratnemu kršitelju cestno prometnih predpisov je bil zasežen osebni avtomobil.

Pripravil:
Mitja Andoljšek
Policjska postaja Ribnica

Komentiraj