Črna kronika

Poročilo dežurnih policistov PP Ribnica za vikend od 22. do 24.9.2017

Poročilo za vikend
Poročilo za vikend

RibnicaPoročanje dežurnih policistov Policijske postaje Ribnica za petek, soboto in nedeljo (22., 23. in 24. september 2017):
PETEK, 22. september 2017
Na glavni cesti II. reda 106 je voznik osebnega avtomobila povozil divjega prašiča.

Obravnavali smo poškodovanje motornega kolesa. Ker je bilo iz prijave razvidno, da ne gre za naklepno dejanje, bo o zadevi napisano poročilo na ODT.

Policisti so pri rednem delu občanu zasegli manjšo količino prepovedane droge. Po opravljeni analizi sledi ustrezen izdelek.

SOBOTA, 23. september 2017
S strani občana je bil najden ključ osebnega avtomobila znamke VW. Lastnik lahko ključ prevzame na tuk. PP.

Na glavni cesti II. reda 106 smo obravnavali prometno nesrečo, katera se je zgodila zaradi nepravilnega prehitevanja voznice osebnega avtomobila. Dve osebi sta utrpeli lahke telesne poškodbe, povzročiteljica pa bo izdan plačilni nalog.

Policisti so pri rednem delu občanu zasegli manjšo količino prepovedane droge. Po opravljeni analizi sledi ustrezen izdelek.

Na glavni cesti II. reda 106 smo obravnavali prometno nesrečo, katera se je zgodila zaradi nepravilnega prehitevanja voznice osebnega avtomobila. Povzročiteljica je bil izdan plačilni nalog.

Zaradi vožnje pod vplivom alkohola pa je bilo zoper eno osebo odrejeno pridržanje. Zoper kršitelja bo napisan obdolžilni predlog.

NEDELJA, 24. september 2017
Na glavni cesti II. reda 106 smo obravnavali prometno nesrečo, kjer se je voznik osebnega avtomobila prevrnil na streho. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

S strani občana je bilo najdeno moško kolo znamke Cult, katerega lahko lastnik prevzame na tuk. PP.

Obravnavali smo dogodek, kjer je na osebno vozilo padlo drevo. Po vseh zbranih obvestilih sledi ustrezen izdelek.

Na glavni cesti II. reda 106 je voznik osebnega avtomobila povozil srnjaka. Vozniku je bilo izdano Obvestilo o odstopu od ogleda.

Pripravil:
Matija Petovar
Policijska postaja Ribnica

Komentiraj