Črna kronika

Poročilo dežurnih policistov PP Ribnica za vikend, od 22. do 24. 7.2011

Ribnica – Poročanje dežurnih policistov Policijske postaje Ribnica za petek, soboto in nedeljo (22.- 24-.7.2011).

PETEK, 22.7.2011
Obravnavali smo vlom v podjetje, od koder so bili odtujil bakreni kabli, v vrednosti okoli 20.000 EUR. V tej zvezi bo zoper več storilcev napisana kazenska ovadba.

Policisti so pri rednem delu občanu zasegli delce posušene rastline, za katero se sumi, da gre za prepovedano drogo. Po opravljenem preliminarnem testu sledi ustrezen ukrep.

Opravili smo intervencijo v zasebnem prostoru, kjer sta se sprla izvenzakonska partnerja. Obema je bil izdan plačilni nalog.

SOBOTA, 23.7.2011
Obravnavali smo tri kazniva dejanja in sicer poškodovanje stikal v stanovanjskem bloku, poškodovanje osebnega avtomobila in tatvino kolesa z motorjem znamke APN6. V vseh treh primerih bo po vseh zbranih obvestilih napisana kazenska ovadba.

Na glavni cesti II. reda 106 izven naselja Dolenje Podpoljane pa je voznik osebnega avtomobila povozil srno. Za poginulo srno je poskrbel revirni lovec, o zadevi pa bo napisan UZ.

NEDELJA, 24.7.2011
Na PP se je zglasil občan in povedal, da mu je neznanec v Ljubljani izvršil tatvino registrske tablice. Kaznivo dejanje bo zaradi krajevne pristojnosti odstopljeno v nadaljno reševanje PP Ljubljana Center.

Opravili smo ogled stanovanjske hiše, na kateri je neznanec poškodoval fasado in polomil vrata vrtne ograje. Po vseh zbranih obvestilih sledi kazenska ovadba.

Intervinirali pa smo še na javnem kraju, kjer se je občanka nedostojno vedla do soseda. Kršiteljici je bil izdan plačilni nalog.

Pripravil
Matija Petovar, Policist I
Policijska postaja Ribnica

Komentiraj